Kategorier

Meny

Konto

Stilfullt på soverommet

Hvite vegger, ubehandlet furu og eikeparkett var utgangspunktet. Med kosmetiske forandringer har rommet skiftet stil og er totalt forvandlet!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Stilfullt på soverommet

Foto: Mona Gundersen/ifi.no

Skråtaket hadde gulnet furupanel, veggene var hvitmalte, og rommet hadde et heller anonymt uttrykk. Sengeteppet i burgunderrød sateng har vært med i flere år, og stod for det eneste interessante fargeinnslaget. Nå fikk det være utgangspunkt for fargevalgene i det «nye» rommet.

Dele på Pinterest En fin detalj – nisjen er også tapetsert, noe som bidrar til å øke det eksklusive uttrykket.

En fin detalj – nisjen er også tapetsert, noe som bidrar til å øke det eksklusive uttrykket.

Stor effekt

Kort oppsummert er det taket, tapetene og den nye sengegavlen som utgjør den store forandringen. Her er det gjennomgående tenkt helhet, med få farger i forskjellige materialer.

Med hvitmalt tak oppleves det ikke lenger som at man får det i hodet, samtidig som det tilfører rommet lys. Veggen bak sengen har fibertapet med mørk bunn og lyst skimmermønster, mens de øvrige veggene har lys bunn med ditto dekor. Det at tapetene har samme design i lignende farger, gir liv til rommet, uten at inntrykket blir urolig.

Sengegavlen er pyntet med forseggjorte nagler, som understreker den noe eksklusive stilen som nå råder og, ikke minst, bidrar tapeter og tekstiler til å gi interiøret et særpreg. Eksklusivt er langt ifra ensbetydende med kostbart – det handler like mye om hvilke farger, overflater og materialer man setter sammen.

Dele på Pinterest Bruk tapet som blikkfang. I dette rommet er det samme design i to farger, som utfyller hverandre på elegant vis.

Bruk tapet som blikkfang. I dette rommet er det samme design i to farger, som utfyller hverandre på elegant vis.

Dele på Pinterest Et lyst, lekkert rom i varme farger. Hvitmalt tak øker opplevelsen av takhøyden, og de to tapetene  i motsatte farger er sofistikerte bidrag til interiøret. Fotside gardiner understreker stilen.

Et lyst, lekkert rom i varme farger. Hvitmalt tak øker opplevelsen av takhøyden, og de to tapetene i motsatte farger er sofistikerte bidrag til interiøret. Fotside gardiner understreker stilen.

Dele på Pinterest Soverommet er så lite at det ikke er plass til garderobeskap. Derfor ble de plassert i rommet ved siden av.

Soverommet er så lite at det ikke er plass til garderobeskap. Derfor ble de plassert i rommet ved siden av.

Mer informasjon:

Borge

Butinox Interiør

 

Dette ble brukt:

Tak: Panel Dør & Vindu, silkematt, farge hvit – BUTINOX INTERIØR

Tapet: Cole & Son, Collection of Flowers, Cornelia – BORGE/FINNDINTAPET.NO

Sengegavl: laget av møbeltapetserer

Nattbord: GRINDBERG MØBLER

Lamper, sengeteppe, puter og annet løsøre: PRIVAT

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]