Kategorier

Meny

Konto

Småsøstre på dobbeltrom

Plassen i huset tilsa at de måtte dele, hvilket ble løst på elegant og hyggelig vis!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Småsøstre på dobbeltrom

Foto: Mona Gundersen/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Her kan de bli boende lenge. Med senger som er til å vokse i, tapet med nøytrale farger og diskret mønster samt gulv som i resten av huset, er det heller andre elementer som bestemmer alderen til dem som bor her.

Før søstrene på henholdsvis tre og seks år flyttet inn, hadde rommet brunstripete tekstiltapet og mørkebrunt treverk rundt vinduer og dører – ikke særlig fresht for to som holder høy fart om dagen og trenger ro om natten. Eikeparketten er som før, det er vegger og treverk som har skiftet ham. Vinduer og dører er nå hvitmalte, og ved å fjerne de mørke karmene av noen lysbremser, reflekteres nå lyset i rommet mer enn noensinne.

 

Dele på Pinterest Før forvandlingen var det brunhvite tilstander, med stripete tekstiltapet og mørke vinduer som stengte mye av lyset ute.

Før forvandlingen var det brunhvite tilstander, med stripete tekstiltapet og mørke vinduer som stengte mye av lyset ute.

Personlig touch

Tre av veggene er tapetsert i grått og hvitt, som fungerer fint som bakgrunn for møbler og tekstiler. Den fjerde er malt i en syrlig grønnfarge, som enkelt kan skiftes ut om det ønskelig å endre fargene i rommet.  

De staselige sengene er arvet. Hjemmelagde sengehimler og gardiner byr på et snev av glamour, støttet av lysekronen. Skapdørene har fått tavlemaling og er en ren invitasjon til kreativitet – kunstverkene skifter til stadighet!

Dele på Pinterest Stilleben – tapetet er et fint bakteppe for det sjarmerende, gamle nattbordet og ditto gjenstander.

Stilleben – tapetet er et fint bakteppe for det sjarmerende, gamle nattbordet og ditto gjenstander.

Dele på Pinterest Skapdørene er påført tavlemaling, og gjenstand for mye kreativitet og oppmerksomhet. Veggen ved siden av er malt i en syrlig grønnfarge.

Skapdørene er påført tavlemaling, og gjenstand for mye kreativitet og oppmerksomhet. Veggen ved siden av er malt i en syrlig grønnfarge.

Mer informasjon

Nordsjö

Beckers

finndintapet.no

Dette ble brukt

Tak: Ambiance Sky, hvit takmaling – NORDSJÖ

Tapet: Utgått, for alternativer FINNDINTAPET.NO

Malte vegger: Ambiance Silkematt, farge Sorbet – NORDSJÖ

Vinduer, lister og karmer: Ambiance Superfinish 40, halvblank, farge 0502-Y – NORDSJÖ

Tavlemaling: BECKERS

Møbler, globus, dukkevogn og annet løsøre: PRIVAT

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]