Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse

Slik malte vi kjøkkeninnredningen

Alle kjøkken kan males. Resultatet og kvaliteten er avhengig av at vi gjør godt grunnarbeid, velger riktige produkter og godt verktøy.

cloud_download
fullscreen
  • Alle kjøkken kan males.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse

Vaske

Alle flater ble først vasket med spesialvaskemiddel og skyllet godt med rent vann. Det er viktig at all fett og såpe er fjernet for å få god heft for malingen. OBS: Ikke bruk grønnsåpe. Den legger igjen et tynt fettlag, og virker derfor mot sin hensikt.

Slipe

Overflatene ble mattet ned med fint slipepapir. Bruk gjerne en slipepad. Den er lett å jobbe med, kan vaskes og brukes om og om igjen. Finnes i ulike finhetsgrader.

Grunne

Overflatene ble grunnet med oljebasert grunning, brukket i samme farge som malingen for toppstrøket. For å få en fin overflate på de glatte dørene ble det brukt en liten rulle med kort luv.

Sparkle

Hakk og skrammer ble deretter sparklet. Husk at du sparer deg selv for mye arbeid ved å ta bort all overflødig sparkel. Det tar lang tid å slipe bort sparkelsøl. Det er lett å jobbe med et sett japansparkler.

Deretter ble det slipt lett, og støvet fjernet.

Male

Overflatene ble malt med to strøk oljebasert maling i 40 glans fra samme program som grunningen. Slip lett med fint slipepapir mellom de to strøkene for å fjerne de små nuppene i malingen.

Oppdatert: 25.01.2013

Dette har vi brukt

Japansparkel

remove_circle_outline

Pussepapir medium og fint

remove_circle_outline

Malerulle for slette underlag hvit Jordan

remove_circle_outline
Annonse
Obligatorisk felt
Annonse
Annonse
HappyHomes annons
HappyHomes annons
[Some text some message]