Kategorier

Meny

Konto

Lys kjøkkentrend

Det skal være lyst på kjøkkenet for tiden. Furu er ut, og lys maling er inn.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Lys kjøkkentrend

Foto: Mona Gundersen/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det sier kjøkkenkonsulent Aslaug B. Wear hos Byggmakker Fritzøe i Larvik.

Ellers er det ikke de store, revolusjonære endringene på kjøkkenfronten. I stedet er det lagt vekt på at det moderne kjøkkenet skal være funksjonelt like mye som det skal være trivelig.

- Små detaljer som demping av skuffer og skap når de lukkes igjen er noe av det som er nytt på kjøkkenfronten og viktig for mange, sier Wear.

Amerikanske kjøleskap og heldekkende vasker

Ellers merker vi at mange vil ha store kjøleskap, á la de amerikanske med isbitmaskin og konstant kaldt vann. I tillegg er den heldekkende vasken tilbake. 

- Det viste seg at denne vasken var en praktisk løsning og at folk savnet den. Nå er den igjen integrert i kjøkkenet, og gjerne sammen med en annen ting som er svært populært for tiden; nemlig mørke benkeplater.

Beis benkeplaten mørk!

Mørke benkeplater passer godt til den lyse kjøkkentrenden, og skaper en fin kontrast i alt det hvite. Hvis du allerede har en lys benkeplate av tre, kan denne beises mørk med spritbeis og olje. Et godt alternativ til å kjøpe en ny, mørk plate som ofte kan være svært kostbar.

Ny kjøkkeninnreding med maling

Og hvis du har et gammelt furukjøkken eller en annen kjøkkeninnredning du har gått lei, kan denne males om. Hvis du ikke ønsker å male selv kan du levere skapsdørene hos spraymaleren. Fordelen med spraymaling er at du får en finere finish uten penselstriper og at slitestyrken forbedres. Til gjengjeld koster det mer enn å male selv, og du må nok regne med å betale et sted mellom 8 000 - 16 000 kr avhengig av hvor mye som skal gjøres.

Disse fører produktet:

Spritbeis til benkeplate - Alanor, tlf: 33 36 29 70

Spraymaleren - Deco Spray, tlf: 22 02 50 27

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

SISTE ARTIKLER
[Some text some message]