IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Prøvemal med din iPhone

Foto: produsenten

Prøvemal med din iPhone

En gratis app til iPhone hjelper deg å fargesette riktig. Med Flüggers applikasjon kan du blant annet finne nærmeste fargekode fra et bilde tatt med mobilkameraet, vise hvordan rommet ser ut malt, og få vite hvor mye maling som trengs.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den oppgraderte iPhone-applikasjonen fra Flügger kan fargesette rommet før du har begynt. Verktøyet er enkelt å bruke, og er en god hjelp ved valg av farge.

Ved å ta et bilde av veggen, taket eller gulvet med mobilkameraet, kan du eksperimetere med noen av 1.400 forskjellige farger fra produsentens fargekart. Kanskje ender du opp med noe annet og mer fargesprakende enn du opprinnelig tenkte?

Mengdeberegning

Du kan også ta et bilde av en blomst, en vegg eller noe annet med en farge du liker, og få oversatt dette til nærmeste Flügger-kulør. Når du har valgt farge, kan app-en beregne hvor mye maling du trenger, og via telefonens GPS geleide deg til nærmeste Flügger-forhandler.

Applikasjonen er gratis og lastes ned i App Store.

Se mer:

Flügger

Finn din nærmeste
Mest lest
Hvordan male fliser?
Gjør det selv

Å male fliser er en rask og rimelig måte å forandre på interiøret. Du kan velge blant et stort vell av farger, og skjule uønsket dekor på en enklere måte enn ved å rive og flislegge...

Chera Westman  | 
Guide til grunning – før maling
Gjør det selv

Når du skal gyve løs på ditt første oppussingsprosjekt, møter du på mange nye begreper. Et av dem du møter først, er grunning. Men hvorfor grunner vi, og når er det egentlig nødvendig?...

IFI.NO  | 
Mal fliser, i dusjen også
Gjør det selv

Det går helt fint an å male fliser i våtrom, også inne i dusj-sonen. Det er grunnarbeidet som avgjør hvor godt malingen sitter.

Camilla Delbekk(  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.