Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

"Parkett for viderekomne"

Børstet, grånet, røkt, lyst og elegant, mørkt og røft - det er bare å velge fritt fra gulvvariantene i parkettserien SAGA Nordic. Kolleksjonen er inspirert av variasjonene i den nordiske naturen, med lys og mørke, fjord, fjell og storslått natur.

 • Parkettnyheten SAGA Nordic består av elleve ulike design. Dette 18,9 mm brede gulvbordet heter Winter Breeze og har hvitoljet overflate.

  Foto:

 • SAGA Nordic Cloudy White er et børstet gulv med en ekstra hvit innfarging og overflatebehandling i matt lakk.

  Foto:

 • SAGA Nordic Timber er laget av røkt, hvitbehandlet og børstet eik med tydlige furer.

  Foto:

 • SAGA Nordic Old Craft er mørkt som en tjærebeiset hytte. Overflaten er rustikt og røff og inspirert av nordisk natur.

  Foto:

 • SAGA Nordic Old Wood er et superrustikt gulv som er røkt og deretter oljet med upigmentert olje.

  Foto:

 • SAGA Nordic White Old Wood har et grånet og røft utseende. Gulvet er hvitpigmentert og oljet.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Den nye parkettserien SAGA Nordic fra Sagaparkett lar deg ta med litt av naturen inn. Kolleksjonen er inspirert av variasjonene i den nordiske naturen, med lys og mørke, fjord, fjell og storslått natur. Overflatene og fargene er spesialdesignet med tanke på nordiske hus og trender.

– Parketten finnes i elleve ulike farger og overflater. Via designstudioet på nettsiden sagaparkett.no kan du sitte hjemme i sofaen og selv prøvelegge gulvet, for å se hvordan de ulike løsningene fungerer i praksis, forteller produktansvarlig Robert Wengaard hos Sagaparkett.

Skandinavisk stil

Sagaparkett har tenkt nytt når det gjelder parkett i år. Den tradisjonelle trestavsparketten er på vei ut, og de interiørinteresserte norske oppusserne ser heller etter andre fargealternativer og et gulv som ligner mer på det tradisjonelle plankegulvet. Samtidig foretrekker vi et skandinavisk utseende med harde nordiske treslag som eik, ask og eik. De tropiske tresortene som var populære for få år siden, er mer eller mindre forsvunnet fra markedet.

Gulvbordene er behandlet og bearbeidet for å få en røff og samtidig eksklusiv overflate med lang holdbarhet.

Rustikk struktur

– Inspirasjonen til serien er hentet fra nordisk lys og mørke, variasjonene i den nordiske naturen spenner fra det lyse og elegante til det mørke og røffe. Dette blir gjenspeilet i overflatene og fargene i denne serien som er spesialdesignet for nordiske hus og trender, sier Wengaard.

– Vi har stor tro på at de nye rustikke strukturene slår an. Overflaten er svært praktisk og får bare mer karakter med tiden. Den tåler mange års hardhendt behandling.

– SAGA Nordic-serien er en parkett for viderekomne. For dem som ønsker å løfte boligen ytterligere et hakk, eller for dem som ønsker å skille seg litt ut, avslutter Robert Wengaard.

Oppdatert: 22.07.2013  

SAGA Nordic

Kolleksjonen består av elleve design i enstavs eik med ulike pigmenteringer, overflatebehandlet enten med matt lakk eller olje. I noen av designen er det øverste tresjiktet laget av et røkt tremateriale.

Parkettgulvet er 14 – 15 mm tykt og bordene er 160 mm lange og 189 mm brede. Alle parkettbordene har freste v-fuger i de langsgående skjøtene.

Produktet leveres med 25 års garanti.

Mer informasjon:

www.sagaparkett.no 

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]