IFI logo
Se flere bilder

Foto:

"Parkett for viderekomne"

Børstet, grånet, røkt, lyst og elegant, mørkt og røft - det er bare å velge fritt fra gulvvariantene i parkettserien SAGA Nordic. Kolleksjonen er inspirert av variasjonene i den nordiske naturen, med lys og mørke, fjord, fjell og storslått natur.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Den nye parkettserien SAGA Nordic fra Sagaparkett lar deg ta med litt av naturen inn. Kolleksjonen er inspirert av variasjonene i den nordiske naturen, med lys og mørke, fjord, fjell og storslått natur. Overflatene og fargene er spesialdesignet med tanke på nordiske hus og trender.

– Parketten finnes i elleve ulike farger og overflater. Via designstudioet på nettsiden sagaparkett.no kan du sitte hjemme i sofaen og selv prøvelegge gulvet, for å se hvordan de ulike løsningene fungerer i praksis, forteller produktansvarlig Robert Wengaard hos Sagaparkett.

Skandinavisk stil

Sagaparkett har tenkt nytt når det gjelder parkett i år. Den tradisjonelle trestavsparketten er på vei ut, og de interiørinteresserte norske oppusserne ser heller etter andre fargealternativer og et gulv som ligner mer på det tradisjonelle plankegulvet. Samtidig foretrekker vi et skandinavisk utseende med harde nordiske treslag som eik, ask og eik. De tropiske tresortene som var populære for få år siden, er mer eller mindre forsvunnet fra markedet.

Gulvbordene er behandlet og bearbeidet for å få en røff og samtidig eksklusiv overflate med lang holdbarhet.

Rustikk struktur

– Inspirasjonen til serien er hentet fra nordisk lys og mørke, variasjonene i den nordiske naturen spenner fra det lyse og elegante til det mørke og røffe. Dette blir gjenspeilet i overflatene og fargene i denne serien som er spesialdesignet for nordiske hus og trender, sier Wengaard.

– Vi har stor tro på at de nye rustikke strukturene slår an. Overflaten er svært praktisk og får bare mer karakter med tiden. Den tåler mange års hardhendt behandling.

– SAGA Nordic-serien er en parkett for viderekomne. For dem som ønsker å løfte boligen ytterligere et hakk, eller for dem som ønsker å skille seg litt ut, avslutter Robert Wengaard.

SAGA Nordic

Kolleksjonen består av elleve design i enstavs eik med ulike pigmenteringer, overflatebehandlet enten med matt lakk eller olje. I noen av designen er det øverste tresjiktet laget av et røkt tremateriale.

Parkettgulvet er 14 – 15 mm tykt og bordene er 160 mm lange og 189 mm brede. Alle parkettbordene har freste v-fuger i de langsgående skjøtene.

Produktet leveres med 25 års garanti.

Mer informasjon:

www.sagaparkett.no 

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.