IFI logo
Se flere bilder
Nytt gulv på en kveld

Foto:

Nytt gulv på en kveld

Gulv av laminat er blitt en stor suksess på det norske markedet, og i takt med at etterspørselen øker introduseres stadig nye varianter.

Julie Hageler

Julie Hageler
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ikke bare er laminatgulvet svært slitesterkt, det er også raskt og enkelt å legge og kan fås i praktisk talt i alle tenkelige farger, mønstre og strukturer, sier Bodil Vassli hos Tarkett. I 2003 ble det solgt 2,2 millioner kvm. laminatgulv i Norge, noe som er en økning på 2,8 % siden 2002. 

Skiferlaminat

Det siste nye fra Tarkett er dette skifergulvet i laminat. Flisene har et svært naturtro utseende og kan fås i fire forskjellige fargenyanser.

- Et sort gulv i skifer er elegant, men det kan fort bli dyrt og det stiller større krav til underlaget, sier Vasslie. Derfor et dette skifer-laminatgulvet et godt alternativ. Det er mye rimeligere og kan raskt og enkelt legges i løpet av en kveld takket være det unike klikk-systemet. Gulvet er limfritt og kan tas fra hverandre og flyttes til et annet rom eller en ny bolig hvis man skulle ønske det. 

Disse fører produktet
  • Ceramica Effect Laminatgulv -Tarkett tlf. 32 30 92 00
Huskelisten din
Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.