IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Nytt gulv på en kveld

Foto:

Nytt gulv på en kveld

Gulv av laminat er blitt en stor suksess på det norske markedet, og i takt med at etterspørselen øker introduseres stadig nye varianter.

Julie Hageler

Julie Hageler
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ikke bare er laminatgulvet svært slitesterkt, det er også raskt og enkelt å legge og kan fås i praktisk talt i alle tenkelige farger, mønstre og strukturer, sier Bodil Vassli hos Tarkett. I 2003 ble det solgt 2,2 millioner kvm. laminatgulv i Norge, noe som er en økning på 2,8 % siden 2002. 

Skiferlaminat

Det siste nye fra Tarkett er dette skifergulvet i laminat. Flisene har et svært naturtro utseende og kan fås i fire forskjellige fargenyanser.

- Et sort gulv i skifer er elegant, men det kan fort bli dyrt og det stiller større krav til underlaget, sier Vasslie. Derfor et dette skifer-laminatgulvet et godt alternativ. Det er mye rimeligere og kan raskt og enkelt legges i løpet av en kveld takket være det unike klikk-systemet. Gulvet er limfritt og kan tas fra hverandre og flyttes til et annet rom eller en ny bolig hvis man skulle ønske det. 

Disse fører produktet
  • Ceramica Effect Laminatgulv -Tarkett tlf. 32 30 92 00
Huskelisten din
Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Bjørg Owren  | 
Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Bjørg Owren  | 
Denne fargen velger du på maling i 2022
Innendørs

Gult er fargen som har gått fra å være et lunt innslag på puter i sofaen, til å bli den nye store basisfargen til vegger og tak. I høst kjøper vi maling med varm farge for å få det...

Bjørg Owren  | 
Hardvoksolje – oljen som blir som en lakk
Innendørs

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate....

Chera Westman  | 
Godt følge til brunt
Innendørs

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Bjørg Owren  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.