Kategorier

Meny

Konto

Enkelt og rimelig skipsgulv

Ofte bærer kopier preg av hva det er - kopier. Men, det finnes gode unntak...

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Enkelt og rimelig skipsgulv

Foto: Produsenten

Mange ønsker seg "ekte" skipsgulv. Originale skipsgulv er ofte dyre og en trenger litt nevenyttig ekspertise for å legge dem. Skipsgulv i vinyl har lenge vært et alternativ til originale skipsgulv. Mange har allikevel ikke valgt vinyl skipsgulvl fordi utseendet og materialet ikke oppleves som "ekte" nok.

Natelister i naturgummi

Nytt på markedet er et laminatgulv som er så naturtro til originale skipsgulv at det er bare prisen som avslører sannheten. Gulvet legges med et klikksystem i staver, og stavene har fastmonterte natelister i ekte naturgummi. Skipsgulvet i laminat kommer i tre utførelser, som teak, mahogny eller eik.

Laminat som fliser med fuger

Det klassiske sort/hvite rutemønsteret på gulvet leveres nå som laminat. Gulvet har et utseende som flisegulv med nedsenkede fuger. Laminatgulvet klikkes på plass og blir dermed enklere, mer tidsbesparende, og i mange tilfeller rimeligere enn vanlige fliser. Flisegulvet i laminat fås også i andre utførelser, fra sort eller grå stein, til melerte sandfarger. Produsenten Berry Floor, gir livstidsgaranti på klikkfugen og fra 20 til 25 års garanti på gjennomslitasje og bleking

Passer nesten overalt

Gulvet er som den femte veggen og har mye å si på hvordan rommet oppleves. Det er verken flaut eller dumt å ta feil av treparkett og laminat, så lenge laminatgulv har så naturtro utseender. Laminatgulv kan legges i alle rom, bortsett fra våtsoner.

Mer informasjon:

www.alfort.se

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]