Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Et gulv som tåler juling

Hvis ingen røper hemmeligheten, så er det vanskelig å se forskjell på hva som er parkett, flis og laminat.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Et gulv som tåler juling

Foto: Produsenten

Det er få gulvmaterialer som tåler like mye juling som laminatgulv. Laminat er et svært hardt og slitesterkt gulvmateriale. Laminatgulvet kan legges på de fleste områder bortsett fra våtrom, og passer spesielt godt til gulvflater som i yttergangen eller på kjøkkenet.

Naturtro utseende

Laminatgulv er ofte et rimelig alternativ til naturmaterialer som parkett og stein eller keramiske fliser. Gulvleverandøren Tarkett lanserer nå tre nye serier innen laminat.

Smart-familien er et laminatgulv i eikemønster med klassiske treimitasjoner utført i 2- og 3-stavers plankedesign. Den matte overflaten gir et naturlig utseende. Smartgulvene har 25 års garanti, så gulvet skal holde til barna blir voksne.

Lamin'art er et litt vågalt gulv med kombinasjoner i svart-hvitt. En gulvdesign som passer perfekt i  et moderne hjem. Lamin'art er et tøft gulv både utseende- og designmessig. Det er laget for hjemmemiljø eller offentlig miljø med middels slitasje. 

Minerals er et røft gulv som kan fås med utseende som fliser, skifer eller betong. Noen av variantene i serien Minerals har et støydempende underlag som gir støydemping til rommet der gulvet er lagt og til etasjen under. 

For to- og firbente

Laminatgulvets overflate har Techwear, et sterkt slitelag som er silikonforsterket og har vannavvisende kanter som hindrer vann i å trenge inn i fugene - noe som også forenkler leggingen av laminatet. Slitelaget har høy motstandskraft mot riper og støtmerker og er spesielt god egnet for barnefamilier - og for dem som har hund. Laminatgulvet er enkelt å vedlikeholde, og rengjøringen kan utføres med tørrmopp og støvsuger.

Mer informasjon

www.tarkett.no

LES OGSÅ
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
Annonse
Annonse
[Some text some message]