Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Når proffen skal male taket

  Bilder av: Nordsjö
Kun det beste er godt nok når håndverkeren skal opp i høyden og male det slette taket. Med en refleksfri, helhvit maling, som kan flekkpåføres med godt resultat også i rom med store lysinnslipp, legges det til rette for enkel påføring og fin finish.

Nordsjö fornyer proffsortimentet med en ny takmaling for slette tak. Nordsjö Xtreme 1 er en ny generasjon sampolymerdispersjon for bruk i tak. Malingen er helmatt (01) og refleksfri fra alle vinkler, har god dekkevne og kan flekkmales med godt resultat. Fargen er ekstra hvit, og er godt egnet for både nyproduksjon og eksisterende tak i rom med store lysinnslipp.

Malingen er testet i både laboratorier og av profesjonelle malere og har fått gode skussmål på både påføringsegenskaper og finish.

– Å kunne tilby håndverkerne et produkt som oppfyller alle viktige krav som forventes av en moderne takmaling, føles ekstremt bra, sier Christine Berglund, Nordisk markedssjef i Nordsjö.

LES OGSÅ: La maleren male taket

GODE EGENSKAPER
GODE EGENSKAPER: Malingen er helmatt fra alle vinkler, dekker godt og kan flekkpåføres uten synlige skjolder.

Miljømerket

Malingen er miljømerket med både EU-Blomsten og Svanen, og kan påføres med sprøyte, rulle eller pensel. En nymalt flate er overmalbar etter 4 timer ved 23°C og 50 prosent RF.

Xtreme 1 kommer i hvit base i emballasjestørrelsene 2,5 liter, 10 liter og 100 liter. 

Puss, betong samt ulike bygningsplater sparkles etter behov. For beste resultat, mal 1 strøk med Professional Grund+ og ferdigmal 1-2 strøk med Professional Xtreme 1. Blanke flater mattslipes. Verktøy rengjøres med såpevann.

Mer informasjon

Nordsjö Professional

Les også Maling av stukkatur og rosetter

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer Innendørs

Beckers annons

Nyeste artikler

Norsol annons