IFI logo
Se flere bilder
Når proffen skal male taket

Foto: Nordsjö

Når proffen skal male taket

Kun det beste er godt nok når håndverkeren skal opp i høyden og male det slette taket. Med en refleksfri, helhvit maling, som kan flekkpåføres med godt resultat også i rom med store lysinnslipp, legges det til rette for enkel påføring og fin finish.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nordsjö fornyer proffsortimentet med en ny takmaling for slette tak. Nordsjö Xtreme 1 er en ny generasjon sampolymerdispersjon for bruk i tak. Malingen er helmatt (01) og refleksfri fra alle vinkler, har god dekkevne og kan flekkmales med godt resultat. Fargen er ekstra hvit, og er godt egnet for både nyproduksjon og eksisterende tak i rom med store lysinnslipp.

Malingen er testet i både laboratorier og av profesjonelle malere og har fått gode skussmål på både påføringsegenskaper og finish.

– Å kunne tilby håndverkerne et produkt som oppfyller alle viktige krav som forventes av en moderne takmaling, føles ekstremt bra, sier Christine Berglund, Nordisk markedssjef i Nordsjö.

LES OGSÅ: La maleren male taket

Se flere bilder
GODE EGENSKAPER

Foto:

GODE EGENSKAPER: Malingen er helmatt fra alle vinkler, dekker godt og kan flekkpåføres uten synlige skjolder.

Miljømerket

Malingen er miljømerket med både EU-Blomsten og Svanen, og kan påføres med sprøyte, rulle eller pensel. En nymalt flate er overmalbar etter 4 timer ved 23°C og 50 prosent RF.

Xtreme 1 kommer i hvit base i emballasjestørrelsene 2,5 liter, 10 liter og 100 liter. 

Puss, betong samt ulike bygningsplater sparkles etter behov. For beste resultat, mal 1 strøk med Professional Grund+ og ferdigmal 1-2 strøk med Professional Xtreme 1. Blanke flater mattslipes. Verktøy rengjøres med såpevann.

Mer informasjon:

Nordsjö Professional

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.