IFI logo
Se flere bilder
Mykt storbygulv

Foto: egetepper

Mykt storbygulv

Forestill deg at du går gjennom gatene i en storby. Inntrykkene er mange; reklameskilt, neonlys, arkitektur, mennesker på farten og annerledes dufter gjør at sansene jobber i høyspenn. Nettopp dette var inspirasjonen bak en helt ny teppefliskolleksjon.

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- På våre inspirasjonsreiser har vi latt oss fascinere av kompleksiteten, hastigheten og pulsen i storbyen, forteller Karen Lund Hansen, som er en av designerne bak konseptet.

Teppefliskolleksjonen fra egetepper er en del av konseptet Modular Shuffle, og har fått det passende navnet Cityscapes. Kolleksjonen er utviklet av Lund Hansen og hennes kollega Stina Kruse Kidmose.

- Vi har valgt å zoome inn storbyen fra ulike vinkler. Motivene spenner fra fotografiske bygningsmotiver og bykart, grafisk design inspirert av skilter, reklame og arkitektur til nærbilder av byens overflater i asfalt, metall og betong, sier Lund Hansen.

Ikke repeterende mønster

Det spesielle med Modular Shuffle-konseptet er at det ikke er noen gjentakelser i mønsteret. Hver flis er unik, og når de blandes og legges i tilfeldig rekkefølge blir resultatet spennende og variert.

- Hver fliseinstallasjon blir unik, og kunden får dermed sin egen tolkning av teppets design, sier Kruse Kidmose.

11 design

Cityscapes består av 11 ulike design, som finnes både i en avdempet og iøynefallende palett. De sterke fargene gjenspeiler behovet for ny optimisme, og er tiltenkt de som tør å skille seg litt ekstra ut i mengden.

- I samtlige 11 designer har vi lykkes med å skape en fornemmelse av bevegelse gjennom storbyen. Den mangfoldige variasjonen i teppet trekker brukeren aktivt inn i opplevelsen av gulvets design og gjør den aktuell, nærværende og levende, legger Kruse Kidmose til.

Mer informasjon

www.egecarpet.com

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.