Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Med fugler på tapetet

Våren sniker seg sakte men sikkert innpå oss, og ute kvitrer fuglene igjen. La dem komme inn også!

cloud_download
fullscreen
 • <b>MYKT:</b> Den myke fargebruken og det håndmalte uttrykket gjør dette fugletapetet elegant, delikat og perfekt for å drømme seg bort til lyse tider. Hummingbirds er en storfavoritt fra Cole & Son/Borge.

  Foto: Borge

 • <b>BLÅTT:</b> I kolleksjonen Pip 4 fra fra Eijffinger/Storeys finnes fugler, blomster, småkryp og bær i hele fargespekteret – fra myke pasteller til kraftige farger og dypere toner.

  Foto: Storeys

 • <b>ELEGANT:</b> Med ton-i-ton og rolige toner blir uttrykket elegant og behagelig. Tapetet er fra kolleksjonen Zapara fra Harlequin/Tapethuset.

  Foto: Tapethuset

 • <b>LETT:</b> Luftig, lett og deilig. Disse fuglene og blomstene ser ut som de er tegnet på med blyant. Tapet fra Borge og kolleksjonen Kwai.

  Foto: Borge

 • <b>MIN HAGE:</b> Med det passende navnet «My Garden» byr denne kolleksjonen fra Fantasi Interiør på uttrykksfulle blomster- og fugledesign og fine fargekombinasjoner.

  Foto: Fantasi Interiør

 • <b>GRAFISK:</b> Om du ser nøye etter, kan du oppdage hvite svaler som flyr i et repeterende mønster. Det skaper et grafisk, moderne uttrykk. Tapeter og tekstiler er fra kolleksjonen Nuevo fra Scion/Tapethuset.

  Foto: Tapethuset

Annonse
Annonse
Fargerikt tapet med fugler

BLÅTT: I kolleksjonen Pip 4 fra fra Eijffinger/Storeys finnes fugler, blomster, småkryp og bær i hele fargespekteret – fra myke pasteller til kraftige farger og dypere toner.
camera_alt (Storeys)

Fugler i ulike varianter har vært et populært motiv på tapeter og tekstiler i en årrekke – det er et mønstermotiv som har overlevd generasjoner. Og fuglene er ikke i ferd med å gå av moten med det første. De kommer i alle mulige farger og størrelser, og passer til både stua, soverommet og minstemanns barnerom – både i moderne og klassiske interiør.

LES OGSÅ: Fyll huset med mønster

Naturlig inspirasjon

Lyst fugletapet

LETT: Luftig, lett og deilig. Disse fuglene og blomstene ser ut som de er tegnet på med blyant. Tapet fra Borge og kolleksjonen Kwai.
camera_alt (Borge)

Vi nordmenn er i overkant glade i naturen og alt den har å by på. Og ikke minst elsker vi når fuglekvitteret kan høres på våren. Det er nok våre store forkjærlighet til naturen som også gjør at vi gjerne vil ta den med inn. Vi innreder med tre og store, grønne planter – og ikke minst liker mange av oss fugler på tapetet. Og kjenner du at det gir deg en godfølelse, har du heldigvis mye å velge mellom.

Fuglenes mange ansikter

Grafisk fugletapet

GRAFISK: Om du ser nøye etter, kan du oppdage hvite svaler som flyr i et repeterende mønster. Det skaper et grafisk, moderne uttrykk. Tapeter og tekstiler er fra kolleksjonen Nuevo fra Scion/Tapethuset.
camera_alt (Tapethuset)

Akkurat som de fleste andre motiver, kommer tapeter og tekstiler med fuglemotiv i mange ulike variasjoner. Stiliserte eller svært naturtro, romantiske eller grafiske, lyse eller mørke, ton-i-ton eller kontrastfylte – her skorter det ikke på valgmuligheter. Derfor er det bare å la deg bli inspirert og finne det mønsteret og fargene som er mest tiltalende for deg.

Natur og mer natur

Gardin med fugler

GARDIN: Denne herlige fuglen finner vi på et tekstil i kolleksjonen Zapara fra Harlequin/Tapethuset.
camera_alt (Tapethuset)

Mange av fugletapetene i dag er så mye mer enn bare fugler. Ofte er fuglene plassert i sitt naturlige habitat, omgitt av blomster, kvister, larver, biller og andre småkryp. Du kan gå lagt inn i tapetet og oppdage nye ting hver gang du ser på det – og leve deg inn i et yrende fugleliv, nesten så du hører fuglesangen i stua.

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]