Kategorier

Meny

Konto

Med fugler på tapetet

Våren sniker seg sakte men sikkert innpå oss, og ute kvitrer fuglene igjen. La dem komme inn også!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Med fugler på tapetet

Foto: Storeys, Borge, Tapethuset, Fantasi Interiør, Intag

Fugler i ulike varianter har vært et populært motiv på tapeter og tekstiler i en årrekke – det er et mønstermotiv som har overlevd generasjoner. Og fuglene er ikke i ferd med å gå av moten med det første. De kommer i alle mulige farger og størrelser, og passer til både stua, soverommet og minstemanns barnerom – både i moderne og klassiske interiør.

LES OGSÅ: Fyll huset med mønster

Dele på Pinterest Fargerikt tapet med fugler

Foto: Storeys

BLÅTT: I kolleksjonen Pip 4 fra fra Eijffinger/Storeys finnes fugler, blomster, småkryp og bær i hele fargespekteret – fra myke pasteller til kraftige farger og dypere toner.

Dele på Pinterest Elegant naturtapet

Foto: Tapethuset

ELEGANT: Med ton-i-ton og rolige toner blir uttrykket elegant og behagelig. Tapetet er fra kolleksjonen Zapara fra Harlequin/Tapethuset.

Naturlig inspirasjon

Vi nordmenn er i overkant glade i naturen og alt den har å by på. Og ikke minst elsker vi når fuglekvitteret kan høres på våren. Det er nok våre store forkjærlighet til naturen som også gjør at vi gjerne vil ta den med inn. Vi innreder med tre og store, grønne planter – og ikke minst liker mange av oss fugler på tapetet. Og kjenner du at det gir deg en godfølelse, har du heldigvis mye å velge mellom.

Dele på Pinterest Lyst fugletapet

Foto: Borge

LETT: Luftig, lett og deilig. Disse fuglene og blomstene ser ut som de er tegnet på med blyant. Tapet fra Borge og kolleksjonen Kwai.

Dele på Pinterest Naturmønstret tapet

Foto: Fantasi Interiør

MIN HAGE: Med det passende navnet «My Garden» byr denne kolleksjonen fra Fantasi Interiør på uttrykksfulle blomster- og fugledesign og fine fargekombinasjoner.

Fuglenes mange ansikter

Akkurat som de fleste andre motiver, kommer tapeter og tekstiler med fuglemotiv i mange ulike variasjoner. Stiliserte eller svært naturtro, romantiske eller grafiske, lyse eller mørke, ton-i-ton eller kontrastfylte – her skorter det ikke på valgmuligheter. Derfor er det bare å la deg bli inspirert og finne det mønsteret og fargene som er mest tiltalende for deg.

Dele på Pinterest Grafisk fugletapet

Foto: Tapethuset

GRAFISK: Om du ser nøye etter, kan du oppdage hvite svaler som flyr i et repeterende mønster. Det skaper et grafisk, moderne uttrykk. Tapeter og tekstiler er fra kolleksjonen Nuevo fra Scion/Tapethuset.

Dele på Pinterest Mørkt blomstertapet med fugler

Foto: Borge

MØRKT: Fra kolleksjonen Petite Fleur fra Borge kommer dette mørke og lekne tapetet. Den mørke bunnfargen bidrar til at mønsteret ikke blir masete.

Natur og mer natur

Mange av fugletapetene i dag er så mye mer enn bare fugler. Ofte er fuglene plassert i sitt naturlige habitat, omgitt av blomster, kvister, larver, biller og andre småkryp. Du kan gå lagt inn i tapetet og oppdage nye ting hver gang du ser på det – og leve deg inn i et yrende fugleliv, nesten så du hører fuglesangen i stua.

Dele på Pinterest Gardin med fugler

Foto: Tapethuset

GARDIN: Denne herlige fuglen finner vi på et tekstil i kolleksjonen Zapara fra Harlequin/Tapethuset.

Dele på Pinterest Fargerikt fugl- og blomstertapet

Foto: Storeys

DETALJER: I dette fargerike, delikate tapetet fra Pip 4-kolleksjonen til Eijffinger/Storeys, kan du studere detaljene og oppdage nye elementer hver gang.

Dele på Pinterest Svaler på tapetet

Foto: Intag

SVALER: Svalene i dette soverommet flyr oppover mot høyden – da blir det vel finvær, og det er jo en fin tanke å våkne til hver morgen! Tapet og tekstiler fra Sanderson sin kolleksjon Potting Room. Føres av Intag.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]