Kategorier

Meny

Konto

Maling gjort enkelt

Vanskelig å velge i jungelen av ulike malinger? Det finnes alternativer der alt du behøver å vite er hvilket rom du skal male og hvilken farge du ønsker deg.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Maling gjort enkelt

Foto: Butinox Interiør

- Vi opplevde en del forvirring rundt dette med ulike underlag. Folk kom i butikken for å kjøpe maling, men ble usikre på hvilket produkt som passet hvor, og visste heller ikke alltid hvilket underlag de hadde hjemme selv. Det de viste var hvilket rom og ofte i hvilken farge de skulle male. Vi tok derfor grep, og har utviklet malinger som systematiseres etter rom i stedet for underlag, for å gjøre valget enklere for folk, sier Jenny Bull-Gustavsen hos Butinox Interiør.

Malingene fungerer som 3-i-1-produkter, der samme maling kan benyttes til både slett vegg, panel og listverk. Skal du male et barnerom, kjøper du malingen det står barnerom på. Skal kjøkken eller bad males, se etter boksen det står kjøkken og bad på, og til stue, gang og soverom velger du boksen merket med nettopp disse rommene – vanskeligere er det ikke! 

Dele på Pinterest Et bad og en stue trenger ulike malinger. Her er det malt med stuemaling i fargen 5877 Bølger.

Et bad og en stue trenger ulike malinger. Her er det malt med stuemaling i fargen 5877 Bølger.

Innholdet er tilpasset bruk

Malingene beregnet for de forskjellige rommene er litt ulikt sammensatt, og inndeles i Barnerom, Kjøkken & bad, og Stue & Gang & Sov.

- Barneromsmalingen er tilpasset barnerommets røffe behandling og har litt ekstra omsorg for de minste i huset, i form av minimal lukt og uten skadelig avdamping, og er anbefalt av det svenske Astma- och Allergi Förbundet, mens Kjøkken og Bad-malingen er ekstra robust, med en ekstra vannfast og vaskbar overflate og tilsatt midler mot overflatesopp, sier Bull-Gustavsen.

Fordi malingene er beregnet på allroundbruk, trenger du ikke en annen type maling til listverket i rommet, men serien består også av et par tilleggsprodukter for de som skulle ønske det. I tillegg til de tre malingene beregnet på ulike rom, finnes det nemlig en egen takmaling og en egen maling for panel, dør og vindu, spesiallaget for hver sin oppgave. 

Dele på Pinterest Spannene er merket med rom, for å gjøre det enkelt for oppusserne.

Spannene er merket med rom, for å gjøre det enkelt for oppusserne.

Enkel fornyelse

Butinox interiør er opptatt av å vise hvor enkel oppussing og fornyelse kan være, og har nå nylig lansert både blogg, Pinterest- og Instagram-konto med tips.

- Her kan man holde seg oppdatert på interiør- og fargetrender, og man får tips til små grep for hvordan man selv kan skape enkel fornyelse i hjemmet, sier Jenny Bull-Gustavsen hos Butinox Interiør.

Mer informasjon

Butinox Interiør

Følg Enkel fornyelse

Blogg

Instagram

Pinterest

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]