IFI logo
Se flere bilder
Maling gjort enkelt

Foto: Butinox Interiør

Maling gjort enkelt

Vanskelig å velge i jungelen av ulike malinger? Det finnes alternativer der alt du behøver å vite er hvilket rom du skal male og hvilken farge du ønsker deg.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Vi opplevde en del forvirring rundt dette med ulike underlag. Folk kom i butikken for å kjøpe maling, men ble usikre på hvilket produkt som passet hvor, og visste heller ikke alltid hvilket underlag de hadde hjemme selv. Det de viste var hvilket rom og ofte i hvilken farge de skulle male. Vi tok derfor grep, og har utviklet malinger som systematiseres etter rom i stedet for underlag, for å gjøre valget enklere for folk, sier Jenny Bull-Gustavsen hos Butinox Interiør.

Malingene fungerer som 3-i-1-produkter, der samme maling kan benyttes til både slett vegg, panel og listverk. Skal du male et barnerom, kjøper du malingen det står barnerom på. Skal kjøkken eller bad males, se etter boksen det står kjøkken og bad på, og til stue, gang og soverom velger du boksen merket med nettopp disse rommene – vanskeligere er det ikke! 

Se flere bilder
Et bad og en stue trenger ulike malinger. Her er det malt med stuemaling i fargen 5877 Bølger.

Foto:

Et bad og en stue trenger ulike malinger. Her er det malt med stuemaling i fargen 5877 Bølger.

Innholdet er tilpasset bruk

Malingene beregnet for de forskjellige rommene er litt ulikt sammensatt, og inndeles i Barnerom, Kjøkken & bad, og Stue & Gang & Sov.

- Barneromsmalingen er tilpasset barnerommets røffe behandling og har litt ekstra omsorg for de minste i huset, i form av minimal lukt og uten skadelig avdamping, og er anbefalt av det svenske Astma- och Allergi Förbundet, mens Kjøkken og Bad-malingen er ekstra robust, med en ekstra vannfast og vaskbar overflate og tilsatt midler mot overflatesopp, sier Bull-Gustavsen.

Fordi malingene er beregnet på allroundbruk, trenger du ikke en annen type maling til listverket i rommet, men serien består også av et par tilleggsprodukter for de som skulle ønske det. I tillegg til de tre malingene beregnet på ulike rom, finnes det nemlig en egen takmaling og en egen maling for panel, dør og vindu, spesiallaget for hver sin oppgave. 

Se flere bilder
Spannene er merket med rom, for å gjøre det enkelt for oppusserne.

Foto:

Spannene er merket med rom, for å gjøre det enkelt for oppusserne.

Enkel fornyelse

Butinox interiør er opptatt av å vise hvor enkel oppussing og fornyelse kan være, og har nå nylig lansert både blogg, Pinterest- og Instagram-konto med tips.

- Her kan man holde seg oppdatert på interiør- og fargetrender, og man får tips til små grep for hvordan man selv kan skape enkel fornyelse i hjemmet, sier Jenny Bull-Gustavsen hos Butinox Interiør.

Mer informasjon

Butinox Interiør

Følg Enkel fornyelse

Blogg

Instagram

Pinterest

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.