Kategorier
Meny
Konto
Annonse

Mal annethvert trappetrinn!

cloud_download
fullscreen
 • Mal annethvert trappetrinn!

  Foto: Jordan

 • Mal annethvert trappetrinn!

  Foto:

 • Mal annethvert trappetrinn!

  Foto:

 • Mal annethvert trappetrinn!

  Foto:

Når du skal male trappen, gjelder det å tenke litt smart. For hvis du maler hele trappen på én gang, kan du støte på problemer.

Annonse
Male trapp

MARKER: Bruk maskeringstape for å markere trinnene som ikke skal males først.

En nymalt trapp hever helhetsinntrykket i enhver entré og stue. Og det er ingen vanskelig jobb å male trappa. Det gjelder bare å ha rett type maling, riktig verktøy og noen smarte triks i ermet. 

SE OGSÅ DENNE VIDEOEN: Slik maler du trappen.

Et av de veldig enkle, men veldig smarte triksene, er å male annethvert trinn. Hvorfor? Jo, fordi du da kan bruke trappa inimellom malingøktene og rett etter at den er ferdigmalt.

Marker trinnene
Male trapp

ANNETHVERT TRINN: Når det er tid for malejobben, gjelder det å unngå trinnene som er markert. Mal alt annet.

Om du er nødt til å bruke trappen mens du maler, eller om du er avhengig av at den kan brukes rett etterpå, er det derfor bare å hoppe over annethvert trappetrinn når du maler. Og det eneste du trenger for å holde styr på sakene, er litt maskeringstape. 

1. Marker trinnene som ikke skal males først.

2. Så maler du alle trinnene som ikke er markert. Mal også alt annet rundt. Alle opptrinnene kan for eksempel fint males med en gang. Det eneste du må la være igjen, er annethvert trinn.

3. Når de første trinnene er malt og malingen der har fått tid til å tørke, kan du flytte tapen over til disse malte, tørre trinnene. 

4. Deretter maler du resten av trappetrinnene. La tapen sitte igjen på de første trinnene du malte, så du vet at der er det tørt og trygt å gå.

Mer informasjon

Mer informasjon:

Jordan

keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse

Siste artikler

Annonse
[Some text some message]