IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Lett med lift

Foto:

Lett med lift

En lift er gardin og solskjerming i ett. Et lite stykke stoff rett og slett.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Har du først anskaffet et liftsystem, kan du variere i vinduet med ulike stoffer. På de nyeste liftmodellene festes stoffet med borrelåsbånd til teknikken, noe som gjør det enkelt både å vaske og bytte tekstilen.

Et opptrekksystem som styres fra siden gir deg muligheter for å låse gardinen i forskjellige høyder, og du bestemmer selv hvor mye lys og innsyn som slipper inn i rommet. Ulike typer spiler syes fast på baksiden av stoffet og bestemmer gardinens utseende. Vannrette spiler gjør at gardinen legger seg i myke folder når du heiser den opp (se bildet), og buede spiler danner bølger i gardinstoffet. En tyngdeprofil i bunnen sørger for at gardinen henger pent i alle posisjoner.

©ifi 2002

Finn din nærmeste
Mest lest
Hvordan male fliser?
Gjør det selv

Å male fliser er en rask og rimelig måte å forandre på interiøret. Du kan velge blant et stort vell av farger, og skjule uønsket dekor på en enklere måte enn ved å rive og flislegge...

Chera Westman  | 
Guide til grunning – før maling
Gjør det selv

Når du skal gyve løs på ditt første oppussingsprosjekt, møter du på mange nye begreper. Et av dem du møter først, er grunning. Men hvorfor grunner vi, og når er det egentlig nødvendig?...

IFI.NO  | 
Mal fliser, i dusjen også
Gjør det selv

Det går helt fint an å male fliser i våtrom, også inne i dusj-sonen. Det er grunnarbeidet som avgjør hvor godt malingen sitter.

Camilla Delbekk(  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.