Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Populære rullegardiner

Rullegardinenes popularitet øker stadig på grunn av sin stilrene og diskrete form. I dag kan du få rullegardiner i alle regnbuens farger, som i tillegg er lydløse og har en myk og sikker opprulling.

  • Mye spennende å velge mellom.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Et rullegardin kan slippe inn alt lys, eller mørkelegge et helt rom. I tillegg finns det et stort utvalg av transparente materialer å velge mellom. Fordelen med de transparente stoffene er at det gir rommet et mykt skimmer, samtidig som du beholder utsynet. Interiørtrenden for tiden kjennetegnes av minimalisme og rene linjer, så rullegardinene er derfor helt i vinden.

For den designbevisste

Silent Gliss er en av aktørene på markedet, som tilbyr et stort utvalg av gardinløsninger. Den nye boligkolleksjonen deres produseres i fire forskjellige tekniske systemer - liftgardin, rullegardin, panelsystem og gardinsjal. Selskapet har vært på det norske markedet i over 40 år, men har hovedsakelig vært rettet inn mot det offentlige markedet. I den senere tid har de imidlertid bestemt seg for å satse sterkere i boligmarkedet - noe mange sikkert vil sette pris på. Produktene deres er kjennetegnet av høy kvalitet og lekkert design, og kan tilpasses de fleste behov.  

Oppdatert: 03.12.2015  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]