Kategorier

Meny

Konto

Rull i ruten

En rullegardin kan slippe inn alt lys og mørklegge hele rom. Den kan hindre alt innsyn og gi deg maksimalt med utsikt. Når sant skal sies er rullegardinen en fleksibel sak. Litt valgfrihet på rull.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Rull i ruten

Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Minimalt

Hvis du er lei volanger, rysjer og kapper, kan prøve en rullegardin. Her er både funksjon og estetikk rullet sammen, og du velger selv hvor mye du vil trekke ut. Fordi interiørtrendene nå preges av minimalisme, design og rene linjer, er rullegardiner helt i tiden. Utvalget av stoffer og annet spennende tilbehør gjør at gardinen fyller utkiksposten med lekre løsninger.

Nyheter

Det finnes mye spennende å velge i, og både lystette og tranparente stoffer kan kle vinduet helt perfekt. Hva med en rustikk kvalitet i jute, eller en perforert utgave i lin og bomull? En nyere løsning er rullegardiner med transparent tekstil. Når gardinen er trukket ned, dempes skarpt dagslys og et mykt skimmer slipper inn. Samtidig beholdes utsynet.

Design

Selve tekstilet er én ting, detaljene en annen. Rullegardinens midtpunkt, det lille håndtaket som alt styres fra, er mye mer enn en hyssingstump med plastknott. Her kan du velge mellom lærlisser, hampetau, steintøy, aluminiumshemper, lærhemper og mye mer. Utvalget er til for de som vet hva de vil, til minste detalj.

Dette har vi brukt:

To vinduer med rullegardiner:

Stoff: Scribe White 467

Endestykke: «Shoelace»

Vindu med lys rullegardin:

Stoff: Lattice 465

Endestykke: «Earthenware»

 

Vindu med rullegardin i denim:

Stoff: Denim 451

Endestykke: «Tan leather pull»

 Alt fra Norsk Silent Gliss

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

SISTE ARTIKLER
[Some text some message]