IFI logo
Se flere bilder
Lekre gulvmuligheter

Foto: Forbo

Lekre gulvmuligheter

Et lekkert gulv blir lagt merke til enten det er i et nytt eller gammelt hus. Og gulv slites og bør byttes en gang i blant. Heldigvis finnes det mange gode gulvmuligheter.

Eleni Maria Stene

Eleni Maria Stene
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I forhold til mange andre typer oppussing trenger ikke et nytt gulv koste all verden. En god gulvkvalitet varer også helt til du blir lei og helst enda lenger.  

Dagens gulvmarked er rikt på alternativer - fargerike gummigulv, vinyl og linoleum konkurrerer med klassiske alternativer innen parkett og fliser.

Klassikere for de fleste

For dem som ønsker moderne, slitesterke og klassiske gulv byr den nye kolleksjonen Forshaga Parkett fra Forbo på spreke alternativer.

Forshaga Eik Sarek er ett av dem med et massivt, eksklusivt utrykk. Det passer så vel i stue, på kjøkken og som åpne løsninger. Lakken gjør at treets karakter kommer til sin rett og gjør det lett å holde rent. 3-stavsutformingen gir naturlig variasjon og liv.

En annen tøff type, som passer for en tøff type, er Forshaga Eik Texas Plank. Den rustikke, mørke parketten har et utseende som kombinerer både tradisjon og historie. Den håndverksmessige overflaten og utseendet blir bare vakrere med årene, lover produsenten.

Lyst og levende

For folk som foretrekker den lyse, nordiske stilen finnes mange andre alternativer som for eksempel ask, lønn og bjørk.

Ask tilhører oliventrefamilien, og en del sorteringer har et mønster som gir en lys og spesiell karakter. Forshaga Ask Abisko er en 3-stavsparkett som er hvitlasert for å få frem treets årringer og struktur. Det finnes også en naturlig fargevariant som ikke er pigmentert.

Synes du det er mye å velge mellom? Tenk etter hvilken stil du liker, hvilke ting du har som du vil bruke videre selv om gulvet byttes, og finn et gulv som forener ønskene.  

Mer informasjon

www.forbo.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.