Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Kalket trendvegg på rull

  Bilder av: Chera Westman/ifi.no, Borge
Veggflater med kalket utseende er en av de heteste trendene i øyeblikket. Og det har aldri vært enklere å gi rommet den rette looken: Tapet med kalkeffekt gir raskt en holdbar og harmonisk vegg.
<b>KALKEFFEKT: </b>Vegger med kalket utseende er trendy. (Foto: Borge)
KALKEFFEKT: Vegger med kalket utseende er trendy. (Foto: Borge)

Duse farger, fravær av glans og et rolig men variert mønster som minner om de naturlige skjoldene i en kalkmalt murvegg. Dette får du nå på rull. Tapet med kalkeffekt har matt overflate og melerte farger i en dempet skala som gir harmoni. Kalktapet er noe av det mest trendy du kan finne på om dagen. 

Mer enn ensfarget

– Vi ser at folk er litt ferdig med de helt slette, ensfargede veggene. Med kalktapet får du raskt en vegg med dybde, karakter og personlig preg, sier Birgit Torkildsby, produktsjef i Borge, som lanserer et vinyltapet med kalkfinish i ti naturlige og brukervennlige farger.

– Tapet med linstruktur har solgt godt i det siste, men nå tar kalkeffekten over. Den gir et litt tøffere og annerledes uttrykk og en trendy overflate, sier hun. 

<b>DUSE FARGER: </b>Borge lanserer denne våren kalk-tapet i ti flotte, duse farger. (Foto: Borge)
DUSE FARGER: Borge lanserer denne våren kalk-tapet i ti flotte, duse farger. (Foto: Borge)

Tåler røff bruk

<b>DYBDE: </b>Kalktapet gir rommet dybde, karakter og et personlig preg - og puster nytt liv i alle møbler. (Foto: Borge)
DYBDE: Kalktapet gir rommet dybde, karakter og et personlig preg - og puster nytt liv i alle møbler. (Foto: Borge)

Kalktapetet er et vinyltapet og gir en lite ømfintlig vegg. Tapetet tåler godt rengjøring og får ikke skjolder ved berøring.

– Derfor er det godt egnet for bruk i et inngangsparti eller et kjøkken, sier Torkildsby.

Enkelt å få til

Tapetet kan brukes i alle tørre rom, og fungerer like bra på gangen som i barnerommet, stuen eller soverommet. Baksiden er av god fiberkvalitet, noe som gjør den lett å sette opp når limet kan smøres direkte på veggen og tapethøydene ikke skal forfuktes. Høydene henges opp uten mønstertilpasning, og det melerte uteseende sklir over i hverandre til et særpreget, naturlig utseende.

– Det er ikke vanskelig å få til en trendy overflate – smør lim på veggen og sett opp tapetet, sier Torkildsby. 

<b>ENKELT:</b> Baksiden er av god fiberkvalitet, noe som gjør den lett å sette opp når limet kan smøres direkte på veggen og tapethøydene ikke skal forfuktes.  (Foto: Chera Westman/ifi.no)
ENKELT: Baksiden er av god fiberkvalitet, noe som gjør den lett å sette opp når limet kan smøres direkte på veggen og tapethøydene ikke skal forfuktes. (Foto: Chera Westman/ifi.no)

Mer informasjon

Borge

Les også Flere veier til betongstilen

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer Innendørs

Nyeste artikler