Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Gjor det selv

Jul i vinduet

  •  
  •   Publisert:
  INTAG, Guri Haram/ifi.no
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Hva skaper vel ikke mer julestemning enn hvit snø? Vil du ha snøkrystaller i vinduet ditt, eller kanskje julekuler, kan dette selvklebende tekstilet være det lille som skal til.

Pynt til hverdag og fest uten å få klin på vinduene.

«Gecko in the box X-Mas» fra Création Baumann kan brukes på alle glatte flater, og er et veldig dekorativt juleprodukt.

Dette er et selvklebende tekstil med silikon på baksiden som gjør det lett å ta av og å feste på igjen.

– Du kan pynte vinduene, uten gris fra teip og spray som vi kjenner til fra før i tiden. Det kan også være morsomt for barna å være med å sette opp. Dessuten gir dekoren en veldig fin julestemning, sier Laila Nygaard, ansvarlig for Création Baumann hos INTAG.

Varer flere sesonger

Varer flere sesonger

Julekolleksjonene kommer i tre forskjellige pakker. Én med store snøstjerner, én med mindre stjerner og én med bare julekuler. Antallet i pakken varierer etter størrelse, og er fra 12 til 24 stykker.

INTAG fører i tillegg flere kolleksjoner som man fint kan bruke hele året, sammen eller hver for seg. Disse har navn som «Rotondo», «Farfalla», «Grafico», «Leaves», «Cubico», «Florea», «Bubbles» og «Botanica». De kaster fine skygger inn på interiøret, og noen av tekstilene er i farger.

– De er dekorative i alle rom. Det er ingen steder de ikke passer. Selv har jeg julekolleksjonen på terrassedørene mine for å pynte opp til jul, sier Nygaard.

Julevarianten er den mest populære av kolleksjonene. Og den holder sesong etter sesong!

– Prisen er god, med tanke på kvaliteten. Du kan bruke produktet i mange år, så ofte du vil. Sørg for rene vinduer innen montering for det peneste resultatet, og så kan det være lurt å oppbevare det i esken den kommer fra, når det ikke er i bruk, sier Nygaard.

Pynter opp i nabolaget

Pynter opp i nabolaget

I tillegg til å pynte opp både fra innsiden av huset og fra utsiden, kan «Gecko in the box» -kolleksjonene dekke til litt til for naboen.

– Hvis du setter de tett nok, vil du hindre innsyn. Det blir som ugjennomsiktige felter på vinduene. Og tar du de ned, er vinduene like fine under, sier Nygaard.

For mer informasjon

INTAG

Les også Klistre julestemningen på veggen

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Gjor det selv

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: