Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Klistre julestemningen på veggen

En dør er et fint underlag.   Kristian Owren/ifi.no
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Stickers med julemotiv er en morsom og dekorativ måte å pynte til jul på.

Stickers har nærmest blitt allemannseie, og det finnes ikke rent få av disse klebemerkene rundt i norske hjem. Og det er kanskje ikke så rart; pynten er dekorativ, rimelig og lett å ta bort igjen om man blir lei. 

Hvorfor ikke bruke stickers som en del av julepynten? Det finnes "julete" motiver i mange varianter - alt fra nisser og julestrømper til reinsdyr og snøkrystaller.

Enkelt

Merkene kan brukes på de fleste glatte, jevne og tørre underlag. Har du ikke en slett vegg som er egnet, kan en dør, et speil eller et vindu brukes. 

Stickers er lett å montere, men om merkene er veldig store, kan det være en fordel å være to om jobben. Og når julen er over, er det like enkelt å ta dem ned igjen. 

- Stickersene setter ingen merker på veggen, og kan fint tas ned når man blir lei, bekrefter Jan Ole Sæløen hos Inspirasjon Interiør, som leverer både vanlige stickers og julestickers.

Mer informasjon

www.inspirasjon.as

Les også Jul i vinduet

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: