IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Klistre julestemningen på veggen

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Klistre julestemningen på veggen

Stickers med julemotiv er en morsom og dekorativ måte å pynte til jul på.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Innhold
Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stickers har nærmest blitt allemannseie, og det finnes ikke rent få av disse klebemerkene rundt i norske hjem. Og det er kanskje ikke så rart; pynten er dekorativ, rimelig og lett å ta bort igjen om man blir lei. 

Hvorfor ikke bruke stickers som en del av julepynten? Det finnes "julete" motiver i mange varianter - alt fra nisser og julestrømper til reinsdyr og snøkrystaller.

Enkelt

Merkene kan brukes på de fleste glatte, jevne og tørre underlag. Har du ikke en slett vegg som er egnet, kan en dør, et speil eller et vindu brukes. 

Stickers er lett å montere, men om merkene er veldig store, kan det være en fordel å være to om jobben. Og når julen er over, er det like enkelt å ta dem ned igjen. 

- Stickersene setter ingen merker på veggen, og kan fint tas ned når man blir lei, bekrefter Jan Ole Sæløen hos Inspirasjon Interiør, som leverer både vanlige stickers og julestickers.

Mer informasjon

www.inspirasjon.as

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Bjørg Owren  | 
Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Bjørg Owren  | 
Denne fargen velger du på maling i 2022
Innendørs

Gult er fargen som har gått fra å være et lunt innslag på puter i sofaen, til å bli den nye store basisfargen til vegger og tak. I høst kjøper vi maling med varm farge for å få det...

Bjørg Owren  | 
Hardvoksolje – oljen som blir som en lakk
Innendørs

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate....

Chera Westman  | 
Godt følge til brunt
Innendørs

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Bjørg Owren  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.