IFI logo
Se flere bilder
Hvor ofte trenger teppet rens?

Foto:

Hvor ofte trenger teppet rens?

Ikke vent med tepperens til teppet ser møkkete ut! Legg inn faste rutiner for rens, avhengig av hvor mye du bruker teppet.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvis du holder teppet rent med hyppig støvsuging, og til tider tar en tørrens på steder med mye tråkk, vil det sjelden være behov for våtrens.

Håndknyttede og håndvevde ulltepper skal bare tørrenses. Overlat jobben til et renseri. Velg et renseri med "Mester" merket, og teppet er trygge hender.

Hvis du skal rense teppet selv, vil rensemaskinens kvalitet avgjøre resultatet. Henvend deg til et utleiebyrå, og undersøk hvilke garantier som gjelder når du leier maskinen. Følg anbefalt dosering for rensevæske, og sørg for grundig utvasking og oppsuging av rensevæske med rent vann til slutt. Ikke gå på teppet mens det tørker!

Finn din nærmeste
Mest lest
Hvordan male fliser?
Gjør det selv

Hvordan male fliser?

Å male fliser er en rask og rimelig måte å forandre på interiøret. Du kan velge blant et stort vell av farger, og skjule uønsket dekor på en enklere måte enn ved å rive og flislegge...

Guide til grunning – før maling
Gjør det selv

Guide til grunning – før maling

Når du skal gyve løs på ditt første oppussingsprosjekt, møter du på mange nye begreper. Et av dem du møter først, er grunning. Men hvorfor grunner vi, og når er det egentlig nødvendig?...

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.