Kategorier

Meny

Konto

Huleaktig mørkt

Mørkt er ikke ensbetydende med sort!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Huleaktig mørkt

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For å oppnå den rette hulefølelsen, består interiøret i dette rommet for det meste av mørke farger. Nå finnes det mange mørke farger og nyanser som riktignok har mye sort i seg, men som ikke er sorte av den grunn. Mørk på lyst og vice versa, gir kontraster i varierende grad, mens mørkt på mørkt heller skaper dybde, og ikke behøver å bli hverken tungt eller dystert.  

Huseierne valgte samme farge på de mørke veggene, bordet og dekorbokstaven. Det er brukt kalkmaling, med en overflate som har noe fløyelsaktig over seg. Dette virker positivt inn på totalinntrykket, og gjør overgangen til de hvite flatene mykere.

Fargen forandrer seg med lyset, og det til tider veldig. I en lyssetting kan den virke nesten sort, i en annen mye gråere og, som på noen av bildene her, mer mot en blånyanse. Dette gjør interiøret mer levende, og uttrykket i rommet enda mer spennende.

 

Dele på Pinterest Samme rom, samme mørke veggfarge. Her virker den imidlertid enda sortere enn på de andre bildene, noe som mest av alt skyldes lyset.

Samme rom, samme mørke veggfarge. Her virker den imidlertid enda sortere enn på de andre bildene, noe som mest av alt skyldes lyset.

Dele på Pinterest Spennende mørkt og aldeles ikke dystert. Mørke elementer på mørk bakgrunn skaper dybde. Taket og den lyse veggen er i varme hvitfarger, og gulvet har gjennomslag av trefargen – et forsiktig gyllent element.

Spennende mørkt og aldeles ikke dystert. Mørke elementer på mørk bakgrunn skaper dybde. Taket og den lyse veggen er i varme hvitfarger, og gulvet har gjennomslag av trefargen – et forsiktig gyllent element.

Mer informasjon

Pure & Original

Dette ble brukt

Tak: farge S 0502-Y

Mørke vegger, bokstav og bord: Classico kalkmaling, farge Black Smoke – PURE & ORIGINAL

Hvite vegger: Classico kalkmaling, farge White – PURE & ORIGINAL

Gulv: Eik Nouveau Snow – KAHRS.COM

Møbler, puter, teppe, lykt og annet løsøre: PRIVAT

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]