Kategorier

Meny

Konto

Hold veggen ren

Ifi.no var på plass da Nordsjö Idé & Design samlet troppene til kjedesamling i Stockholm forrige uke. Der fant vi en veggmaling som særlig barnefamilier og hundeeiere vil sette pris på.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Hold veggen ren

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nordsjö Idé & Design sine butikker fra Norge, Sverige og Danmark samlet seg nylig i Stockholm for å kickstarte det nye året. Der fikk butikksjefene servert alt fra foredrag og leverandørmesse, til 80-tallsfest.

Dele på Pinterest Det var mye folk og god stemning da Nordsjö Idé & Design inviterte til kjedesamling.

Det var mye folk og god stemning da Nordsjö Idé & Design inviterte til kjedesamling.

Såpe og vann

Ifi.no snek seg inn og fikk se hva som rører seg i nyhetsgryta. Og vi bet oss særlig merke i en ny veggmaling fra Nordsjö. En veggmaling som kan vaskes med vann og såpe, og som tåler alt fra viltre hunder til møkkete barnehender. Malingen har fått navnet  ”Perform + Easy2Clean”.

Dele på Pinterest Perform+ Easy2clean er smussavvisende maling. Her er det bare å gni inn møkk, for så å vaske det lett av.

Perform+ Easy2clean er smussavvisende maling. Her er det bare å gni inn møkk, for så å vaske det lett av.

– Ja, det stemmer. Har du barn eller hund, er det viktig å ha en vegg som tåler en trøkk. Denne malingen er smussavisende og tåler vask uten å svekke farge eller matthet. Vi kaller den «en maling for livet», sier markedssjef Stine Norli.

Perform+ Easy2clean er altså en vanntynnbar matt akrylmaling for innebruk. Den er skapt for folk som ønsker seg en overflate som er lett å rengjøre. Malingen kan benyttes på alt fra betong, byggplater av ulike slag, og glassfibervegger. I følge markedssjefen er den perfekt på et kjøkken, gang, oppholdsrom eller i et barnerom.

 

Dele på Pinterest Ketchup og syltetøy hører til på benken. Med barn i huset kan det lett havne på veggene.

Ketchup og syltetøy hører til på benken. Med barn i huset kan det lett havne på veggene.

Mer informasjon:

Nordsjö

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]