Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Gull, sølv og bronse gjør valget enkelt

Hvilken kvalitet du trenger på verktøyet du bruker, avhenger av hvilken jobb du skal utføre og hvilket resultat du ønsker. Nå blir det enklere for deg å velge riktig ut i fra forventningene dine.

cloud_download
fullscreen
 • Foto:

 • <b>KVALITET:</b> Både i gull-, sølv- og bronsjekategorien er det vektlagt kvalitet.

  Foto:

 • Foto:

 • Foto:

 • <b>GÅR FOR GULL:</b> Gull-penslene fra Mäster er for den som har ekstra høy forventning til resultatet.

  Foto:

 • <b>TYDELIG:</b> Inndelingen av Mäster-verktøy er gjort tydelig, slik at du enklere kan velge etter forventningene du har.

  Foto:

Annonse
Annonse
GÅR FOR GULL: Gull-penslene fra Mäster er for den som har ekstra høy forventning til resultatet.

GÅR FOR GULL: Gull-penslene fra Mäster er for den som har ekstra høy forventning til resultatet.

Det bugner av verktøy av ulike kvaliteter der ute. Hvilken pensel bør du velge? Hva passer til jobben du skal utføre? Det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne å lete i jungelen av maleverktøy. Derfor har flere av verktøyleverandørene kommet med smarte inndelinger av sine maleverktøy, der de deler alle produktene inn i forskjellige kategorier, basert på hvilket resultat du ønsker.

Lars Gomnes, KAM Norge i Alfort, forteller at de har delt opp sine Mäster-verktøy i tre kategorier: gull, sølv og bronse. Det er for å gjøre det enklere for deg å velge.

– Du skal lett kunne finne det produktet som er riktig for den jobben du skal gjøre, og inndelingen gjør det enklere for alle å orientere seg. Det skal være tydelig hvilket resultat du kan forvente å oppnå med de ulike verktøyene, sier Gomnes. 

Kvalitet i alle ledd

KVALITET: Både i gull-, sølv- og bronsjekategorien er det vektlagt kvalitet.

KVALITET: Både i gull-, sølv- og bronsjekategorien er det vektlagt kvalitet.

Inndelingen tar utgangspunkt i tre grunnleggende egenskaper: slitestyrke, malingsopptak og tidseffektivitet. Som navnet tilsier, er sortimentet i gull-kategorien av ypperste klasse, og er ment for deg som ønsker den enkleste påføringen og det aller beste resultatet.

– Vi vektlegger kvalitet i alle kategoriene, men gull-penslene har selvsagt det lille ekstra, som passer for deg som forventer aller best resultat. I denne kategorien er penslene overlegne hva gjelder både slitestyrke, malingsopptak og tidseffektivitet, forklarer Gomnes. 

Tydelig

Penslene er tydelig illustrert og merket med klassifisering, egenskaper og hvilket resultat du kan forvente. Det gjør det enkelt for deg som skal starte på et malingsprosjekt å vite hvilke pensler som egner seg til hvilke oppgaver, hvilke kvaliteter penslene har og hva du kan forvente av resultatet.

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon:

Alfort

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]