Kategorier

Meny

Konto

Gratis eksperttips til tapet og tekstil

Trenger du litt hjelp og gode råd til valg av tapet eller tekstiler, så har du muligheten på facebooksiden til Borge.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Gratis eksperttips til tapet og tekstil

Foto: Chera Westman/ifi.no

Tips om tapet fredag 20 mars

Chatt med Borge på deres facebookside i morgen mellom kl. 09 og 11.Her kan du stille spørsmål og sende bilder i kommentarfeltet og få tips til hvordan du kan finne drømmetapeten til ditt hjem.

Eller har du allerede funnet den og lurer på hvordan du skal gå i gang for å få det perfekte resultatet? Borge sin produktsjef Cecilie vil svare deg og gi deg gode råd.

 

 

Se den populære vanGogh-serien til Borge her.

 

 

Dele på Pinterest SPØR OM TAPET: Cecilie Dahm Rise hos Borge loser deg gjennom tapetvalget.

Foto: Borge

SPØR OM TAPET: Cecilie Dahm Rise hos Borge loser deg gjennom tapetvalget.

Dele på Pinterest FINT MED TEKSTILER: Det er ikke så mye som skal til før du får en ny stil hjemme. Få hjelp til velge blant fager og mønstre.

Foto: Borge

FINT MED TEKSTILER: Det er ikke så mye som skal til før du får en ny stil hjemme. Få hjelp til velge blant fager og mønstre.


Tips om tekstiler tirsdag 24 mars

På tirsdag 24 mars kan du chatte med Dordi Odnes hos Borge om tekstiler. Borge selger via sine forhandlere tekstiler på metervare, kanskje du har tenkt på nye stuegardiner og ønsker noen tips på hva du skal velge? Her kan du sende både spørsmål og bilder i kommentarfeltet, så vil Dordi hjelpe deg.

Dele på Pinterest HJELPER TIL MED TEKSTIL TIL INNREDNINGEN: Dordi Odnes fra Borge hjelper deg med konkrete tips til tekstiler hjemme. Last opp et bilde og få hjelp.

Foto: Borge

HJELPER TIL MED TEKSTIL TIL INNREDNINGEN: Dordi Odnes fra Borge hjelper deg med konkrete tips til tekstiler hjemme. Last opp et bilde og få hjelp.

LES OGSÅ
Mer informasjon

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]