Kategorier
Meny
Konto
menu
Annonse

God stemning på Vestlia Resort

Det kan gå stille for seg når et halvt tusen mennesker samles til fest eller konferanse i den nye konferanseavdelingen på Vestlia Resort. Salen har gulv som demper lyd og tåler en trøkk.

cloud_download
fullscreen
 • <b>FESTPYNTET SAL:</b> Vestliahallen er den største på Geilo og har plass til 675 gjester til fest og konferanse.

  Foto:

 • Vestlia Resort Konferansesenter

  Foto:

 • <b>RUTER PÅ GULVET:</b> Mønsteret i det tekstile gulvet er tegnet spesielt for denne salen. Farger og ruter har en klar link til resten av bygget.

  Foto:

 • <b>MØRK ATMOSFÆRE:</b> Gjestene stortrives med mørkbeiset panel og teppegulv.

  Foto:

 • <b>TRIVES:</b> Gjestene ser ut til å like roen, varme og den lune stemningen som de får på Vestlia Resort.

  Foto:

 • <b>RO:</b> Gjestene møter på ro og harmoni når de kommer inn på resorten. Bak kulissene er det alt annet enn rolig. Dette ligger det mye arbeid bak.

  Foto:

Annonse
MØRK ATMOSFÆRE: Gjestene stortrives med mørkbeiset panel og teppegulv.

MØRK ATMOSFÆRE: Gjestene stortrives med mørkbeiset panel og teppegulv.

På Geilo midt mellom Oslo og Bergen ligger Vestlia Resort, et av Norges fremste ski-og spa-resort. Nå også et spennende konferansehotell. For en tenåringsalder siden var Vestlia et greit høyfjellshotell, i dag framstår det som et drømmested for avslapning og senkede skuldre. Ute lokker forfriskende natur og velpreparerte løyper, inne hersker en lun og avslappende atmosfære. Her har interiørarkitekt Helene Hennie transformert og foredlet det beste av norsk hyttekos inn i et hotellkonsept i særklasse. Vestlia Resort ble de kåret til Norges beste fjellresort i 2013.

Mens ro og harmoni er produktet som tilbys gjestene, foregår det hektisk virksomhet i kulissene. Bakmennene hviler ikke. Utvikling og fornyelse er en del av konseptet. For to år siden doblet de antall sengeplasser, og til neste år kommer en ny fløy med suiter, leiligheter, rom og restauranter.

Atmosfære

RO: Gjestene møter på ro og harmoni når de kommer inn på resorten. Bak kulissene er det alt annet enn rolig. Dette ligger det mye arbeid bak.

RO: Gjestene møter på ro og harmoni når de kommer inn på resorten. Bak kulissene er det alt annet enn rolig. Dette ligger det mye arbeid bak.

I mars i år sto en ny konferansefløy ferdig. Vestliahallen med sine 1200 kvadratmeter har blitt Geilos største event- og konferansehall. I hovedhallen på vel 600 kvadratmeter er det plass til 675 personer. For mindre arrangement kan den deles opp i to saler med plass til 300 hver.

Salen skiller seg ut i mengden konferansesaler. Her er stilen og atmosfæren fra hotellet videreført med lune farger og materialer.

Tom Myrseth, salgs- og markedsdirektør i Merkantil Bygg, forteller at brunbeiset panel og tepper på gulvet er Vestlia sitt varemerke.

– Vi har alltid likt det på Vestlia, sier han. Gjestene later også til å like det. Det nye anlegget har ifølge Myrseth blitt meget godt mottatt.

– Gjestene elsker den litt mørke atmosfæren og fargene blandet med panel, tepper, malte flater og tapet. Det gir en ro, varme og en lun stemning, sier han.

Om det skulle søles litt vin eller mat når det er dekket til fest, så bekymrer ikke det.

– Dette teppet er av en spesiell kvalitet som kan vaskes og spyles. Flekker setter seg nesten ikke i de teppene i det hele tatt, forklarer Myrseth.

GOD STEMNING: I resepsjonsområdet venter flere gode «velkommen hit»-opplevelser. Hyttekos i storformat.

GOD STEMNING: I resepsjonsområdet venter flere gode «velkommen hit»-opplevelser. Hyttekos i storformat.

Teppene som er valgt er Flotex fra Forbo. Dette er en kvalitet som er mye brukt på vintersportssteder og i hotell- og restaurantmiljøer nettopp på grunn av sine helt spesielle egenskaper.

– Flotex er smussavvisende, lett å holde rent, svært robust og har inntil 20 års levetid i offentlig miljø. Det har også store designmuligheter, sier Raymond Sandvik fra Forbo som forteller at teppet i Vestliahallen er designet av interiørarkitekten for å få et uttrykk som skulle passe med øvrig inventar.

Adm. direktør for Vestlia Resort Roger Espeli bedyrer at selv om de vokser vil atmosfæren forbli lun og avslappet.

– Den stemningen skal vi fortsatt ha i gulv og vegger, sier han.

Mer informasjon

Vestlia Resort Konferansesenter

Thon Hotel Vestlia-2

Eier: Pål G. Gundersen
Byggherre: Merkantilbygg
Interiørarkitekt: Christian’s & Hennie v/Helene Hennie
Leverandør teppe: Forbo Flooring www.forboflooring.no
Leverandør tekstiler: Green Apple www.greenapple.no
Gulvlegger, maler og tapetsering: Malermester Kjell Rygg, Geilo

Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse
Annonse
HappyHomes annons
HappyHomes annons
[Some text some message]