Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

God, hvit jul!

«Og juleduken var hvit som snø». Eller – var den det?

  • <b>TIDLIG NOK</b> Ta frem juleduken i tide, så når du å vaske den helt hvit igjen før julekvelden – Dylon Renovator White fra Alanor. (Foto: Alanor)

    Foto:

  • <b>BAKTEPPE</b> Det pene arvestykket av en juleduk er kritthvitt og trekker ikke direkte ned stemningen rundt maten! (Foto: Trine Midtsem/ifi.no)

    Foto:

  • <b>VASK DET HVITT</b> Vask og fjern flekker på duker, skjorter og servietter i én operasjon, med Herdins Wash it back! White. (Foto: Krefting)

    Foto:

Annonse
Annonse
Vask hvitt

TIDLIG NOK Ta frem juleduken i tide, så når du å vaske den helt hvit igjen før julekvelden – Dylon Renovator White fra Alanor. (Foto: Alanor)

Det er pent. Det er til og med veldig pent. Det er litt staselig. Og, ikke minst – det er tradisjon. Når det er sagt er det ikke så ofte vi bruker duk lenger, i hvertfall ikke den hvite, stivede varianten.

Den tas i hovedsak frem ved høytidelige anledninger, som til jul. Da skal julebordet skinne, gjerne gjennom flere dager, og da hører den hvite duken med. Den ligger der, som et stolt og blendende hvitt underlag for alt det gode som skal fortæres.

Litt stas

Hvitvask

VASK DET HVITT Vask og fjern flekker på duker, skjorter og servietter i én operasjon, med Herdins Wash it back! White. (Foto: Krefting)

– Fordi vi bruker de fine dukene såpass sjelden nå, er det desto viktigere å sjekke dem før du skal dekke bordet. Kanskje har de en gang så hvite arvestykkene gulnet i bretten mens de har ligget i skapet, og trenger litt hjelp før de kan kaste glans over bordet, sier Inger Løvaas hos Krefting.

Da er det kjekt å ha noen smarte vaskemidler i bakhånd, som med enkle grep redder situasjonen og får gulnede tekstiler hvite igjen.

Herdins Wash it back! fra Krefting vasker og fjerner flekker og misfarging samtidig. En annen utgave er Dylon Renovator White fra Alanor, som frisker opp hvitfargen. Den er også dobbeltvirkende, og inneholder både flekkfjerner og blekemidler. Les alltid bruksanvisningene nøye! 

Ingenting å vente med

– Ta duken ut av skapet i god tid før jul! Så rekker du å fjerne eventuelle flekker fra i fjor, som kan komme som en kjedelig overraskelse om du er ute i siste liten, sier Audun Klauseie hos Alanor.

 

Og – når du først du er i farta og i høytidsmodus – husk å ta med bunadsskjorten også!

 

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon

Alanor

Krefting

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]