Kategorier

Meny

Konto

Fugemasse som holder tett

Hos Polyseam vil de lage produkter som gjør byggebransjen mer effektiv.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Fugemasse som holder tett

Foto: Polyseam

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Polyseam produserer merkevarer for byggebransjen verden over. Det har de gjort i 25 år. Her satses det på utvikling og produksjon av fugemasser, lim, sparkel og passive brannbeskyttelsesprodukter for et nesten hvilket som helst underlag.

− Vår jobb er å sørge for at håndverkeren får en mest mulig effektiv arbeidshverdag, sier markedsansvarlig hos Polyseam, Andra Bogstad.

Lite vann i akrylen

Hun peker spesielt på selskapets to varemerker: Protecta og Graft.

− Dette er varemerker som skal være topp kvalitet. Jeg vil spesielt trekke frem vår akryl fugemasse, og vår fugemasse av silikon i varemerket GRAFT. Når det gjelder akrylen vår, så er den tilsatt lite vann, noe som gjør at den ikke gulner, sprekker eller krakelerer. Denne har vi i vanlig hvit og i bomull, noe som er en fordel for de fleste listverk og ferdigmalte veggplater. Den er også overmalbar og fri for løsemidler. Akrylen er også BREEAM-NOR godkjent, sier hun.

Dele på Pinterest Akryl fugemasse

Foto: Polyseam

AKRYL: Polyseams akryl er lite tilsatt vann. Det gjør at den ikke gulner eller sprekker, sier Andrea Bogstad hos Polyseam.

Ren silikon

Når det gjelder selskapets silikonfugemasse mener Bogstad at den er unik. 

− Fordi den består av 99 prosent ren silikon. Det gjør den svært brukervennlig. Det kommer heller ingen luftbobler ut når man presser massen ut fra tuben. Du kan også kjenne dette ved at patronen er veldig lett. Dette er en sanitærsilikon tilsatt sopp og råtemiddel som også er BREEAM-NOR godkjent. Egentlig trenger du bare denne silikonen. For den kan brukes både ute og inne takket være dets værbestandige egenskaper og den kan brukes uten primer på de fleste overflater, forteller hun.

Dele på Pinterest Silikonfugemasse

Foto: Polyseam

SILIKON: Vår silikonfugemasse kan brukes inne og ute. Fordi den har værbestandige egenskaper, forteller Andrea Bogstad hos Polyseam.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]