Kategorier

Meny

Konto

Fjern malingen fra hendene

Det er fort gjort å grise til hendene når du maler. Da gjelder det å ha redningen i nærheten.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Fjern malingen fra hendene

Foto: Mari Andersen Rosenberg/ifi.no og Nordsjö

Når malejobben er i gang, blir det ofte en del søl med maling, både på hender, verktøy og det som måtte være rundt deg. Hansker hjelper mye, og bør alltid brukes, både for å beskytte hendene og for å få bedre grep om verktøyet. Men også ved bruk av hansker kan du få maling oppover armene og andre steder. I tillegg er det ikke alltid du har hansker tilgjengelig, eller du dropper å bruke det fordi det bare er noe «småtteri» som skal gjøres. Så står du der med maling overalt på hendene og med stygge flekker på klærne etter det lille prosjektet. Da er det lurt å ha redningen nær.

LES OGSÅ: Slik blir flekken borte fra olabuksa

Dele på Pinterest Maling på hendene

FORT GJORT: Det er fort gjort å grise til hender når du maler. (Foto: Nordsjö)

Dele på Pinterest Hansker til maling

HANSKER: Et godt råd for å unngå så mye søl, er å alltid bruke hansker når du maler. (Foto: Mari Rosenberg/ifi.no)

Enkelt og skånsomt

En boks med enkle våtservietter er et hjelpemiddel du alltid bør ha tilgjengelig når du skal male. Våtservietter/wipes som er laget spesielt for å fjerne maling fra hender og andre overflater, er skånsomme og effektive. I tillegg er det verdens enkleste hjelpemiddel, og du slipper å styre med white spirit og skitne filler.

Flere av de smarte våtserviettene inneholder aloe vera og er særlig skånsomme og dermatologisk testet, slik at huden ikke tørker ut. Noen typer uten tilsatser egner seg også for rask vask av flater før maling.

De fleste wipes som er laget for dette formålet, er også effektive for å fjerne maling fra for eksempel verktøy, klær og andre overflater. I tillegg er det et supert hjelpemiddel for å surre inn verktøyet slik at det ikke tørker mens du tar pause!

Dele på Pinterest Søle med maling på hendene

GRIS: Søler du maling, olje, silikon eller annet på hendene, blir det fort grisete. Ha enkle våtservietter i nærheten, så fjerner du det enkelt. (Foto: Chera Westman/ifi.no)

Dele på Pinterest Wipes/våtservietter fjerner maling

FJERN: Bruk smarte wipes som er laget spesielt for å fjerne maling på hendene. Det gjør jobben skånsomt og effektivt. (Foto: Mari Rosenberg/ifi.no)

Mer informasjon:

Jordan

Alfort

Polyseam/Graft

Fibotex

Osmo

Nordsjö

Flügger

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]