Norsk Akustikksenter annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Slik gjøres det

Fjern malingen fra hendene

  •  
  •  
MALINGSØL: Maling setter seg godt på hendene. Da hjelper det at redningen er nær. (Foto: Nordsjö)   Bilder av: Mari Andersen Rosenberg/ifi.no og Nordsjö
Det er fort gjort å grise til hendene når du maler. Da gjelder det å ha redningen i nærheten.
Maling på hendene
FORT GJORT: Det er fort gjort å grise til hender når du maler. (Foto: Nordsjö)

Når malejobben er i gang, blir det ofte en del søl med maling, både på hender, verktøy og det som måtte være rundt deg. Hansker hjelper mye, og bør alltid brukes, både for å beskytte hendene og for å få bedre grep om verktøyet. Men også ved bruk av hansker kan du få maling oppover armene og andre steder. I tillegg er det ikke alltid du har hansker tilgjengelig, eller du dropper å bruke det fordi det bare er noe «småtteri» som skal gjøres. Så står du der med maling overalt på hendene og med stygge flekker på klærne etter det lille prosjektet. Da er det lurt å ha redningen nær.

LES OGSÅ: Slik blir flekken borte fra olabuksa

Hansker til maling
HANSKER: Et godt råd for å unngå så mye søl, er å alltid bruke hansker når du maler. (Foto: Mari Rosenberg/ifi.no)

Enkelt og skånsomt

Søle med maling på hendene
GRIS: Søler du maling, olje, silikon eller annet på hendene, blir det fort grisete. Ha enkle våtservietter i nærheten, så fjerner du det enkelt. (Foto: Chera Westman/ifi.no)

En boks med enkle våtservietter er et hjelpemiddel du alltid bør ha tilgjengelig når du skal male. Våtservietter/wipes som er laget spesielt for å fjerne maling fra hender og andre overflater, er skånsomme og effektive. I tillegg er det verdens enkleste hjelpemiddel, og du slipper å styre med white spirit og skitne filler.

Flere av de smarte våtserviettene inneholder aloe vera og er særlig skånsomme og dermatologisk testet, slik at huden ikke tørker ut. Noen typer uten tilsatser egner seg også for rask vask av flater før maling.

De fleste wipes som er laget for dette formålet, er også effektive for å fjerne maling fra for eksempel verktøy, klær og andre overflater. I tillegg er det et supert hjelpemiddel for å surre inn verktøyet slik at det ikke tørker mens du tar pause!

Wipes/våtservietter fjerner maling
FJERN: Bruk smarte wipes som er laget spesielt for å fjerne maling på hendene. Det gjør jobben skånsomt og effektivt. (Foto: Mari Rosenberg/ifi.no)

Mer informasjon

Jordan

Alfort

Polyseam/Graft

Fibotex

Osmo

Nordsjö

Flügger

Les også Slik blir flekken borte

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer Slik gjøres det

Nyeste artikler

Norsol annons