IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Fjær i vinden

Foto: Toso Interiør/ifi.no

Fjær i vinden

Vårens interiørtrend er inspirert av naturen, og fugler er et symbol som ses på tapeter og tekstiler over hele verden. Fugler er også en inspirasjonskilde for gardintrendene.

Lise Mette Kjellberg

Lise Mette Kjellberg
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Toso Interiør fører Feather fra kolleksjonen Accents Collection som innholder gardinpynt i flere varianter. Her kan du finne en vakker snor dekorert med sorte fjær og perler og pyntedusker med perlehønefjær, sorte perler og silkebånd. Du kan også få en gardinholder med fjærdusker av fasanfjær eller perlehønefjær.

Lun stemning

Dekoren passer godt inn i hjem der du ønsker en lun atmosfære, enten det er hjemme eller på hytta.

- Fjærpynten er et naturlig tilleggselement i pyntegjenstander og gardintilbehør i miljøer der saueskinn og kuskinn brukes i interiøret, sier Tone Letting Kvile i Toso Interiør. - Interiørmessene presenterer fortsatt skinn som en hot trend, og gardintilbehør med fjær fra perlehøne og fasan benyttes gjerne til pyntedusker, til stolpynt og som gardinholdere.

Perlehønsfjærene har en delikat sortfarge, mens fasanfjærene har en beigehvit farge som går godt sammen den populære shabby chic-stilen.   

Mer informasjon

www.toso-norge.no

 

Finn din nærmeste
Mest lest
Hvordan male fliser?
Gjør det selv

Å male fliser er en rask og rimelig måte å forandre på interiøret. Du kan velge blant et stort vell av farger, og skjule uønsket dekor på en enklere måte enn ved å rive og flislegge...

Chera Westman  | 
Guide til grunning – før maling
Gjør det selv

Når du skal gyve løs på ditt første oppussingsprosjekt, møter du på mange nye begreper. Et av dem du møter først, er grunning. Men hvorfor grunner vi, og når er det egentlig nødvendig?...

IFI.NO  | 
Mal fliser, i dusjen også
Gjør det selv

Det går helt fint an å male fliser i våtrom, også inne i dusj-sonen. Det er grunnarbeidet som avgjør hvor godt malingen sitter.

Camilla Delbekk(  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.