IFI logo
Se flere bilder
Finn den rette stemningen hjemme med disse 4 tapetstilene

Foto: Storeys

Finn den rette stemningen hjemme med disse 4 tapetstilene

Har du lyst på bedre stemning i stuen eller på soverommet? Da er dette uken for å gjøre noe med det. Det er nemlig Wallpaper Week denne uken, og med tapet kan du enkelt få den stemningen du ønsker hjemme.

Bjørg Owren

Bjørg Owren
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Butikker over hele landet har et spesielt fokus på tapet denne uken, og viser ekstra mye nytt og spennende.

- Denne uken markerer vi nye farger og mønstre, men det er også en hyllest til gammelt håndverk, sier Tale Olivia Henningsen i Fargerike.

 

Hun og Fargerike har tatt den internasjonale Wallpaper Week til Norge, og sammen med tapetleverandøren Storeys lover de et eldorado av inspirasjon, tapetglede og gode priser i butikkene. De viser at tapet er aktuelt i alle rom, og raskt gir et rom ny atmosfære. Det finnes tapet for alle trendretninger som er aktuelle nå.

Se flere bilder
Vegger med okergul tapet

Foto: Storeys

NYHETER: Gult er en farge som kommer sterkt nå. Et tapet med svakt mønster gir veggen det lille ekstra, og skaper en hyggelig atmosfære i rommet. Tapet Bohemia fra Storeys.         

Klassisk Blå

Blått er en av de mest populære veggfargene for tiden. En farge vi forbinder med avspenning og ro.

 

– Dette er en farge som får pulsen til å senke seg.  Vi har vel alle ligget på ryggen i en eng og tittet formålsløst opp i himmelen og kjent pulsen senke seg mens livet og skyer driver sakte forbi. Ta pausen med deg hjem og inn, sier Tale Henningsen og forteller at fra 5. til 11. oktober er det tapetdager, da kan du finne din vakreste favoritt – og roen.

Se flere bilder
Veggpanel  med skyer og blå trær

Foto: Storeys

ROLIG PULS: Med dette landskapet er du garantert rolig puls. Og bruk blåfargene i tapetet i resten av interiøret, da får du et rom med en behagelig atmosfære. Midt i blinken for et soverom. Tapet Pimalai fra Storeys.        

Grønn Energi

En annen populær trend er grønt. Henningsen kommenterer at vi har blitt flinkere til å tenke grønt og bo grønt. Vi kjører mindre bil, sorterer glass fra plast og bretter melkekartongen med den største selvfølge.

– Gi deg selv en klapp på skulderen og ta naturen med inn. Her er det masse å velge blant: Herlige, frodige og organiske tapet som fyller rommet med glede og energi, tipser hun. 

Se flere bilder
Gul sofa og grønn tapet med påfugelfjær

Foto: Storeys

GRØNN TREND: Det kjennes godt og riktig å ta det grønne med inn. Med et grønt tapet blir det ekstra frodig og levende. Tapet Absolutely Chic fra Storeys.        

Art Deco

– Vil du ha det lekkert, elegant og tidløst? Da er Art Deco en aktuell stilretning for inspirasjon. Stilarten stammer fra Verdensutstillingen i 1925 og er en invitasjon til å fråtse i spenstige kurver, chevron-mønster, solstrålemotiv, sebraprint og sikk-sakker. Legg til materialer som aluminium, rustfritt stål, lakk og intarsia, – og farg det hele rosa. Lekkert, sier Henningsen. 

Se flere bilder
Rosa tapet med silkelook

Foto: Storeys

BOHEME er navnet på dette tapetet, men stilen kan du trekke dit du vil. Flott tekstur med moireeffekt gir den et elegant preg av silke.         

Se flere bilder
Veggpanel rosa roser i storformat

Foto: Storeys

VEGGPANEL: En skikkelig stemningsskaper får du med et bilde som dekker hele veggen. Veggpanel kalles slike bilder, og kommer som tapetruller. Dette er fra kolleksjonen Pimalay.        

Himmelsk stemning

Liker du utsikten over byen om natten? Da kan den gråsorte trenden være verdt å undersøke.

 

– Tenk deg det glitrer i tusen stjerner og lykter, og stemningen er himmelsk. Ta den med inn! Finn din yndlingstapet og lim selve magien på veggen. Lys opp med glødende lamper, blanke detaljer i varme metaller – og sett deg i den dypeste stolen. Bland Diva med Vegas og norsk stjernehimmel, så er du der, avslutter Tale Henningsen entusiastisk. 

Se flere bilder
Mørk grå tapet

Foto: Storeys

GRÅSORT: På avstand ser dette tapetet ensfarget ut, men på nært hold er det et spill av mange ulike nyanser. Stemningsfull og elegant som en mørk nattehimmel. Bohemia fra Storeys.        

Se flere bilder
Turkis tapet med påfugelfjær

Foto: Storeys

KOS DEG: Bruk tid på planleggingen og finn farger og tapet som gir deg godfølelsen, da har du en løsning som du vil trives med i mange år. Tapet Absolutely Chicfra Storeys.        

AKTUELLE TAPET

NEW ELEGANCE::

  • tapetet fra kolleksjonen New Elegance fra Storeys.

NYHETER: :

  • Gult tapet
  • ,kolleksjonen Bohemia fra Storeys

ROLIG PULS:

  • Veggpanel fra tapetkolleksjonen Pimalai fra Storeys.

GRØNN TREND:

  • Tapet fra kolleeksjon Absolutely Chic fra Storeys

BOHEME :

  • Tapet fra kolleksjonen Boheme fra Storeys

VEGGPANEL:

  • Veggpanel fra tapetkolleksjonen Pimalai fra Storeys

GRÅSORT:

  • Tapet fra kolleksjonen Boheme fra Storeys

KOS DEG:

  • Tapet fra kolleksjonen Absolutely Chic fra Storeys
Huskelisten din
Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.