Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Fint med tavle- og magnettapet på barnerommet

Skal du pusse opp barnerommet, så sjekk denne videoen. Lillie på 7 år er sikker på at alle barn vil like å ha magnetisk tavletapet på rommet sitt.

Annonse
Annonse
praktisk tavle- magnettapet

PRAKTISK: Tapetet kan tegnes på som en tavle og er magnetisk. Et praktisk og morsomt tapet til barnerommet. 
(Bjørg Owren/ifi.no)

Lillie er med mamma Wenche Kristiansen fra Storeys på jobb. De skal vise oss i ifi.no aktuelle tapetnyheter. Lillie, som nettopp har fått nytt tapet på sitt rom, vil gjerne vise oss et veldig fint tapet.

– Det ser helt ut som en ekte tavle. Jeg kan tegne på det med kritt, også kan jeg henge opp ting på det med magnet, forteller hun. På rommet sitt har hun også tapet med enhjørningsmønster, men det er det magnetiske tapetet hun synes vi skal se.

Tapet til jenterom og gutterom

kombiner tapeter

KOMBINASJON: Sett tapetet opp på et felt, og velg et annet tapet, som barnet liker, på de andre veggene. 
(Storeys)

Lillie tenker at både gutter og jenter vil like dette tapetet.

Mamma Wenche er enig.

– Vi har satt det opp på barnerommene hjemme, og ungene tegner og skriver. Her henger de opp bilder og ferieminner. Og ekstra hyggelig er det å se at venner som er på besøk skriver hyggelige hilsener.

Praktisk oppslagstavle

– Det er et lekent innslag til barnerommet, men det kan like gjerne settes opp på kjøkkenet eller entreen. Vi voksne kan også trenge en huskeliste, sier Wenche.

Hun forteller at tapetet er svært enkelt å sette opp.

– Påfør lim rett på veggen, og så opp med det. Tapetet kommer på rull, er 53 centimeter bred og kommer i to lengder; tre meter og 5,6 meter. Du finner det hos fargehandlere og byggvarehus som selger tapet. Avslutter hun.

tapetet er praktisk for store og små

FOR ALLE: Det magnetiske tapetet egner seg godt på barnerommet, og blir det noe til overs så kan det bli huskeliste på kjøkkenet.        

(Storeys)

Dette ble vist:

Magnet- og tavletapet fra Storeys

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Mer informasjon

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]