Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Fargetrend 2015-2016: Etnisk mix

Vi går i en mer fargerik retning i interiøret. ifi.no trendpanel har utviklet 4 hovedtrender som man tror vi nordmenn vil bevege oss inn i i 2015/16. Her presenteres en av disse trendretningene: ETNISK MIX.

  • Fargetrend 2015-2016: Etnisk mix

    Foto: Fantasi Interiør, Bohus, Green Apple, Intag, Nordsjö

Annonse
Annonse

Det tar tid fra vi ser konturene av nye trender til tendensen når majoriteten. Fargenes vei tilbake til interiørene har gått langsomt, men da ifi.no trendpanel diskuterte utviklingen av interiørfargene mot 2016 tidligere i høst, var det bred enighet om at vi står er på terskelen til en stor fargebevegelse. I 2016 vil normalen være farger, helt i tråd med internasjonale trender. Men vi nordmenn er noe mindre urbane og litt mer romantiske og landlige enn våre naboer, derfor må fargepalettene tilpasses norske forhold.

Trendretning: Etnisk mix

Trendretning Etnisk mix

Trendretning Etnisk mix

Dette er den mest frie og lekne av palettene. Fargene minner om den urbane paletten fordi fargene er kulørsterke, men stilen er mer frodig og «varm». Her mikses farger, mønster, former og materialer på en nesten frekk måte. Alle gamle regler om farger som ikke passer sammen brytes. Orange, cyklamen og rødt er en herlig kombinasjon. Impulser fra ulike kulturer settes sammen på en personlig måte. Store flater får farger, både tak og vegger.

Aktuelle stikkord

  • Muntert
  • Klare sterke farger
  • Farger i alle rom
  • Farge på vegg
  • Farge i tak
  • Mønstermix

Fargene i de påfølgende bildene er ingen eksakt anbefaling, men heller en indikasjon på hvilken retning fargene og stilen vil bevege seg. 

Oppdatert: 17.12.2019  

ifi.no trendpanel

ifi.no trendpanel består av rundt 20 erfarne innkjøpere, markedsanalytikere og «trendsnokere» fra bransjen. Gruppen tar tempen på trendbildet for å spotte de mest kommersielt interessante tendensene. 

Mer informasjon

www.fantasi.no

www.bohus.no

www.greenapple.no

www.intag.no

www.nordsjo.no

www.polyflor.no

www.storeys.no

www.tapethuset.no

www.tarkett.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]