Kategorier

Meny

Konto

Fargerikt felleskap - bokstavelig...

Et kvarters kjøring fra Oslo sentrum, på Bekkestua i Bærum, finner vi Oslo International School i landlige og idylliske omgivelser.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Fargerikt felleskap - bokstavelig...

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Skolen ble etablert allerede i 1963. Dette er en privat skole, som aldersmessig strekker seg helt fra barnehagebarn i 3-4 års alderen, til 18-19 åringer som avlegger internasjonal Baccalaureat (IB). Skolen består i hovedsak av barn til utenlandske forretningsfolk, akademikere, ambassadepersonell og vanlige norske familier. I alt rommer skolen i sine relativt nye lokaler, rundt 600 barn og unge fra nærmere 50 ulike nasjoner fordelt over hele verden.

Fargefokus

Allerede når du ankommer Oslo International School blir du møtt av et vell av farger. Utvendig er det dels benyttet panel av tjærebeiset malmfuru, samt fibersementplater i ti forskjellige fargenyanser, noe som gir et påfallende fargespill. Innendørs finner vi samme løsningen på innsiden av noen av ytterveggene. Sammen med øvrige fargevalg i interiøret, er fargeinntrykket overveldende også her.

En kombinasjon av flater, dekket av sterke, klare farger, trepaneler i naturlige farger og grove betongvegger, gir spennende kontraster. Fargebruken må nesten kunne kalles djerv og den lyser ubetinget opp i lokalene, sammen med utstrakt bruk av takvinduer i korridorene.

Dele på Pinterest Fargerik fasade

Fargerik fasade

Fargenes betydning

Knut Sørlie, CFO og administrasjonsdirektør ved Oslo International School understreker at fargebruken på skolen er et bevisst valg og sier seg meget fornøyd med resultatet:

- Fargebruken, både innvendig og utvendig, har gitt skolen et unikt særpreg som støtter opp om vår merkevare; som er en ledende internasjonal kvalitetsutdannelse. Vi får mange positive tilbakemeldinger fra ansatte og kunder om at fargevalget bidrar til et hyggelig og imøtekommende skole- og arbeidsmiljø. 

Dele på Pinterest Friske farger for elever og ansatte.

Friske farger for elever og ansatte.

OSLO INTERNATIONAL SCHOOL

Lærerne ved Oslo International School kommer fra 21 forskjellige nasjoner.

Av elevene ved Oslo International School kommer:

65% fra Europa

15% fra Nord-Amerika

15% fra Asia

2% fra Australia

1% fra Midt-Østen

1% fra Afrika

1% fra Latin-Amerika

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]