IFI logo
Se flere bilder
Spreke farger stimulerer

Foto: Produsenten

Spreke farger stimulerer

Elementene jord, ild og vann har gitt inspirasjon til utformingen av Sjøparken Kanvas-barnehage i Stavern. Fargene rødt, gult, oransje, sort, grønt og blått lyser opp.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Midt i et boligområde under oppføring i Stavern utenfor Larvik, ligger Sjøparken barnehage idyllisk plassert ved sjøen.

Barnehagen drives av stiftelsen Kanvas, og er tilpasset deres pedagogiske prinsipper om deltakelse i daglige gjøremål og livslang læring. Her er det plass til 80 barn, fordelt over 800 kvadratmeter i to etasjer rundt et atrium. 

Første i Norge

Sjøparken var den første barnehagen i Norge som ble sertifisert som miljøklasse A-bygg, og er tilrettelagt for astmatikere.

Ventilasjonsanlegget styres ut fra hvor mange personer som er i rommet, lokalene varmes opp med vannbåren varme og har automatiske lyssensorer som slår seg på ved bevegelse i rommet.

Elementene

Barnehagen er innredet med inspirasjon fra elementene jord, ild og vann. Fargene rødt, gult, oransje, sort, grønt og blått lyser opp rommene.

Flere av veggflatene består av umalt betong, andre er gitt de samme spreke fargene. På gulvene ligger slitesterke heterogene vinylbelegg fra Gerflor, i den samme fargeskalaen. 

Miljøvennlig valg

Banebeleggene Taralay Impression Uni og Interior Concept 1.0 er meget godt egnet til blant annet skoler og barnehager. Denne type gulvbelegg øker komforten og gir en utmerket lydadsorpsjon. Taralay Impressions egenskaper, i kombinasjon med lekre farger og flotte mønstre, sørger for en optimal hverdag for store og små.

Taralay Impression gir meget slitesterke gulv. Vinylbelegget er enkelt å holde rent, og vedlikeholdskostnadene blir lave siden belegget ikke krever bruk av voks eller polish i løpet av levetiden. Dette gjør at produktene ansees som et miljøvennlig valg!

Se flere bilder
Miljøvennlig valg

Foto:

Rene og rå betongflater gir en rolig kontrast til fargerike møbler, leker og gulvmaterialer.

Mer informasjon

www.gerflor.com

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.