Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Spreke farger stimulerer

Elementene jord, ild og vann har gitt inspirasjon til utformingen av Sjøparken Kanvas-barnehage i Stavern. Fargene rødt, gult, oransje, sort, grønt og blått lyser opp.

 • Spreke farger og myke flater gir barna i Sjøparken Kanvas-barnehage et godt innemiljø.

  Foto:

 • Barnehagen ligger idyllisk til ved sjøen utenfor Stavern.

  Foto:

 • Rene og rå betongflater gir en rolig kontrast til fargerike møbler, leker og gulvmaterialer.

  Foto:

 • Myke belegg med god akustiske egenskaper gir et godt innemiljø, og er flotte underlag for innendørs lek i en barnehage.

  Foto:

 • Spreke farger stimulerer

  Foto:

 • Gulvene tåler høy slitasje, og trenger ikke å settes inn med polish.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Midt i et boligområde under oppføring i Stavern utenfor Larvik, ligger Sjøparken barnehage idyllisk plassert ved sjøen.

Barnehagen drives av stiftelsen Kanvas, og er tilpasset deres pedagogiske prinsipper om deltakelse i daglige gjøremål og livslang læring. Her er det plass til 80 barn, fordelt over 800 kvadratmeter i to etasjer rundt et atrium. 

Første i Norge

Sjøparken var den første barnehagen i Norge som ble sertifisert som miljøklasse A-bygg, og er tilrettelagt for astmatikere.

Ventilasjonsanlegget styres ut fra hvor mange personer som er i rommet, lokalene varmes opp med vannbåren varme og har automatiske lyssensorer som slår seg på ved bevegelse i rommet.

Elementene

Barnehagen er innredet med inspirasjon fra elementene jord, ild og vann. Fargene rødt, gult, oransje, sort, grønt og blått lyser opp rommene.

Flere av veggflatene består av umalt betong, andre er gitt de samme spreke fargene. På gulvene ligger slitesterke heterogene vinylbelegg fra Gerflor, i den samme fargeskalaen. 

Miljøvennlig valg

Banebeleggene Taralay Impression Uni og Interior Concept 1.0 er meget godt egnet til blant annet skoler og barnehager. Denne type gulvbelegg øker komforten og gir en utmerket lydadsorpsjon. Taralay Impressions egenskaper, i kombinasjon med lekre farger og flotte mønstre, sørger for en optimal hverdag for store og små.

Taralay Impression gir meget slitesterke gulv. Vinylbelegget er enkelt å holde rent, og vedlikeholdskostnadene blir lave siden belegget ikke krever bruk av voks eller polish i løpet av levetiden. Dette gjør at produktene ansees som et miljøvennlig valg!

Oppdatert: 06.10.2014  

Mer informasjon

www.gerflor.com

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]