Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Få orden på livet

HJERTE OG HJERNE: Kjøkkenet er husets hjerte. Med tavlemaling på kjøleskapet fungerer det også som hjernen - der du notere...   Chera Westman/ifi.no, Alanor, Beckers, Butinox Interiør
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
En lett tilgjengelig kalender bringer oversikt over familiemedlemmenes ulike aktiviteter. Mal ukeplanen på kjøleskapsdøren, så får du orden på livet – fra frokost til kvelds.
<b>COOL KALENDER: </b>Til kjøkeskapet er brukt følgende farger: Våg 771, Bro 512, Grönt Te 846 og Citronmeliss 835. (Foto: Beckers)
COOL KALENDER: Til kjøkeskapet er brukt følgende farger: Våg 771, Bro 512, Grönt Te 846 og Citronmeliss 835. (Foto: Beckers)

Kjøleskapsdøren er en stor flate med strategisk god beliggenhet. Både når du starter dagen ved frokosten, og avslutter ved kveldsmåltidet, passer det bra med en påminnelse om hva som skjer.

Mange familier har oppdaget dette, og fester huskelapper, ukeplaner, skjemaer og slikt med magneter til dørene. Med tavlemaling kan du slå to fluer i én smekk og få en magnetisk oppslagstavle med mulighet for egne notater – midt i hjemmets hjerte.

Tavlemalingen kan fås i nært sagt hvilken fare du vil, og påføres enkelt med pensel eller rull. 

<b>HUSKELISTE: </b>Et felt på veggen påført tavlemaling kan brukes som meldingsboks, huskeliste og til pynt.  (Foto: Alanor)
HUSKELISTE: Et felt på veggen påført tavlemaling kan brukes som meldingsboks, huskeliste og til pynt. (Foto: Alanor)

Flere muligheter

<b>TEGNEFELTER: </b>La barna tegne på deler av veggen! Tavlemaling i en lang rekke farger gjør at du kan innrede pent med krittvegg. (Foto: Butinox Interiør)
TEGNEFELTER: La barna tegne på deler av veggen! Tavlemaling i en lang rekke farger gjør at du kan innrede pent med krittvegg. (Foto: Butinox Interiør)

Bruken av tavlemaling begrenses ikke til kjøkkenet. Du kan også lage en leken plass for barna, der de kan skrive og tegne fritt, eller øve på matematikkleksene over store flater. Vil du ikke male en hel vegg, kan du bruke en bilderamme og male en liten oppslagstavle  til å henge opp der det passer. En skapdør eller innsiden av inngangsdøren eller døren inn til kottet, kan også være egnet som oppslagstavle eller notatbok for skriblerier og huskelister.

Med tavlemaling i taket, lager du lett din egen stjernehimmel eller kart over galaksen.

Mulighetene er mange – og bare kreativiteten setter grenser…

<b>MATTELEK: </b>En tavlevegg på rommet gjør det mer gøy å gjøre matteleksene. (Foto: Chera Westman/ifi.no)
MATTELEK: En tavlevegg på rommet gjør det mer gøy å gjøre matteleksene. (Foto: Chera Westman/ifi.no)
<b>OSTEFAT: </b>Enten du serverer ulike oster, kaker eller annet, kan gjestene få veiledning på et brett med tavlemaling. (Foto: Chera Westman/ifi.no)
OSTEFAT: Enten du serverer ulike oster, kaker eller annet, kan gjestene få veiledning på et brett med tavlemaling. (Foto: Chera Westman/ifi.no)
<b>ORDEN I SKUFFENE:</b> Gjør det enkelt for barna å putte ting på riktig plass. Tavlemaling på skuffefronter hjelper alle å finne frem. (Foto: Beckers)
ORDEN I SKUFFENE: Gjør det enkelt for barna å putte ting på riktig plass. Tavlemaling på skuffefronter hjelper alle å finne frem. (Foto: Beckers)

Farger brukt

Til kalenderen er brukt Beckers Tavlemaling i fargene:

Våg 771

Bro 512

Grönt Te 846

Citronmeliss 835

Mer informasjon

Beckers

 

Alanor

Butinox Interiør

Flügger

 

Les også Mal en tavle på veggen!

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
interiorkupp annons