Kategorier
Meny
Konto
Annonse

Få orden på livet

cloud_download
fullscreen
 • Få orden på livet

  Foto: Chera Westman/ifi.no, Alanor, Beckers, Butinox Interiør

 • Få orden på livet

  Foto:

 • Få orden på livet

  Foto:

 • Få orden på livet

  Foto:

En lett tilgjengelig kalender bringer oversikt over familiemedlemmenes ulike aktiviteter. Mal ukeplanen på kjøleskapsdøren, så får du orden på livet – fra frokost til kvelds.

Annonse
<p><b>COOL KALENDER: </b>Til kjøkeskapet er brukt følgende farger: Våg 771, Bro 512, Grönt Te 846 og Citronmeliss 835. (Foto: Beckers)</p>

COOL KALENDER: Til kjøkeskapet er brukt følgende farger: Våg 771, Bro 512, Grönt Te 846 og Citronmeliss 835. (Foto: Beckers)

Kjøleskapsdøren er en stor flate med strategisk god beliggenhet. Både når du starter dagen ved frokosten, og avslutter ved kveldsmåltidet, passer det bra med en påminnelse om hva som skjer.

Mange familier har oppdaget dette, og fester huskelapper, ukeplaner, skjemaer og slikt med magneter til dørene. Med tavlemaling kan du slå to fluer i én smekk og få en magnetisk oppslagstavle med mulighet for egne notater – midt i hjemmets hjerte.

Tavlemalingen kan fås i nært sagt hvilken fare du vil, og påføres enkelt med pensel eller rull. 

Flere muligheter
<p><b>TEGNEFELTER: </b>La barna tegne på deler av veggen! Tavlemaling i en lang rekke farger gjør at du kan innrede pent med krittvegg. (Foto: Butinox Interiør)</p>

TEGNEFELTER: La barna tegne på deler av veggen! Tavlemaling i en lang rekke farger gjør at du kan innrede pent med krittvegg. (Foto: Butinox Interiør)

Bruken av tavlemaling begrenses ikke til kjøkkenet. Du kan også lage en leken plass for barna, der de kan skrive og tegne fritt, eller øve på matematikkleksene over store flater. Vil du ikke male en hel vegg, kan du bruke en bilderamme og male en liten oppslagstavle  til å henge opp der det passer. En skapdør eller innsiden av inngangsdøren eller døren inn til kottet, kan også være egnet som oppslagstavle eller notatbok for skriblerier og huskelister.

Med tavlemaling i taket, lager du lett din egen stjernehimmel eller kart over galaksen.

Mulighetene er mange – og bare kreativiteten setter grenser…

Mer informasjon

Farger brukt:

Til kalenderen er brukt Beckers Tavlemaling i fargene:

Våg 771

Bro 512

Grönt Te 846

Citronmeliss 835

Mer informasjon:

Beckers

 

Alanor

Butinox Interiør

Flügger

 

keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse

Siste artikler

Annonse
[Some text some message]