Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Få oppussingshjelp på TV

Har boligprosjektet stagnert på grunn av økonomi, tidsmangel, for ambisiøse planer eller urealistiske mål? TVNorge er nå på jakt etter par som har møtt "oppussingsveggen".

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Få oppussingshjelp på TV

Foto: Photos.com

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Uferdige bolig- og oppussingsprosjekter er ingen spøk - det vet alle som har opplevd at arbeidet stopper opp. Det tar på å bo på en byggeplass uten å se en umiddelbar løsning i sikte, og det kan være en lang vei fra begynnelsen til prosjektet blir ferdigstilt. I verste fall kan problemene slite på samliv, familieliv og trivsel.

TVNorge skal snart starte innspillingen av et nytt program om folk som sliter med et oppussingsprosjekt de ikke klarer å fullføre, og jakter derfor etter par med behov for en hjelpende hånd. Er entusiasmen i ferd med å slukne og forholdet lider, kan dere få hjelpen dere trenger på TV.

Nytt konsept

- Dette er et nytt konsept, hvor vi kommer til å inkludere familien i oppussingsprosessen og bruke tid på opplæring og realisering, røper Christin Wiig i produksjonsselskapet Strix Televisjon.

Snekkeren blir programleder, og det blir satt sammen ulike team av eksperter og håndverkere som sammen for å finne en effektiv løsning på problemet. Ved å inkludere familien vil de få mer innsikt i hva oppussingen går ut på, samtidig som de får en videre handlingsplan for prosjektet sitt.

Interessert?

Lurer du på om dette er noe for deg? Send en mail til oppussingsveggen@gmail.com eller ring 994 39 992, og fortell litt om prosjektet ditt og hvordan oppussingen påvirker samlivet.

Produksjonsselskapet søker par fra Østlandsområdet. Programmet skal sendes på TVNorge til høsten.

Mer informasjon

www.tvnorge.no

www.strix.tv

Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
SISTE ARTIKLER
Annonse
Annonse
[Some text some message]