Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Et hjem uten fukt

  •  
  •  
TAR BORT FUKT: Fuktslukeren fra Henkel sørger for at fukten i rommet reduseres. Den kan settes på badet, i kjelleren eller...   Bilder av: Robert Walmann/ifi.no
En fuktsluker i huset bidrar til et sunnere inneklima.
<b>TAR BORT FUKT:</b> Fuktslukeren fra Henkel sørger for at fukten i rommet reduseres. Den kan settes på badet, i kjelleren eller på hytta.
TAR BORT FUKT: Fuktslukeren fra Henkel sørger for at fukten i rommet reduseres. Den kan settes på badet, i kjelleren eller på hytta.

Det finnes mange små og store fuktslukere på markedet. Noen passer til å ha i bilen. Andre i garasjen eller i boden. 

Smarte løsninger

<b>SMART:</b> Torrbollen Fuktsluker fra Kemetyl motvirker fukt, kondens, mugg og dårlig lukt.
SMART: Torrbollen Fuktsluker fra Kemetyl motvirker fukt, kondens, mugg og dårlig lukt.

«Rubson Midi» fra Henkel er et effektivt hjelpemiddel mot fuktproblemer i større rom fra 20 kvadratmeter. Den egner seg derfor på hytta, på store bad eller i kjellere. Kemetyl har også en fuktsluker. Den heter «Torrbollen» og fungerer i vinterlukkede hytter, båter, bobiler og campingvogner hvor risikoen for fukt er høy. 

Vanlig med vanndamp

I følge Henkel, viser undersøkelser at et gjennomsnittlig familiehjem produserer cirka 12 liter vanndamp hver dag. Det kommer gjerne fra vanlige gjøremål i huset, som bading, dusj, matlaging eller klesvask. Det er også verdt å merke seg at defekte tetninger og sprekker i huset bidrar til at fukt fra snø og regn kan trenge inn. 

Varer i måneder

<b>TABLETT:</b> Vannet samles opp i en beholder via en sugetablett.
TABLETT: Vannet samles opp i en beholder via en sugetablett.

Fuktslukeren fra Henkel har et kammer med plass til en stor sugetablett som løses opp ettersom fukten absorberes fra rommet. Etter cirka to til tre måneder vil tabletten være helt oppløst og byttes da ut med en ny tablett. Fukten samler seg i beholderen og tømmes ved behov. 

<b>I VASKEN:</b> Oppsamlet fukt tømmes enkelt helt uten å søle, takket være den praktiske helletuten på siden. Væskeindikatoren gir deg en rask oversikt over når det er på tide å tømme.
I VASKEN: Oppsamlet fukt tømmes enkelt helt uten å søle, takket være den praktiske helletuten på siden. Væskeindikatoren gir deg en rask oversikt over når det er på tide å tømme.

Mer informasjon

Henkel

Kemetyl

Les også De ukjente hjelpemidlene

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Norsol annons