Kategorier

Meny

Konto

Et hjem uten fukt

En fuktsluker i huset bidrar til et sunnere inneklima.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Et hjem uten fukt

Foto:

Det finnes mange små og store fuktslukere på markedet. Noen passer til å ha i bilen. Andre i garasjen eller i boden. 

Dele på Pinterest TAR BORT FUKT: Fuktslukeren fra Henkel sørger for at fukten i rommet reduseres. Den kan settes på badet, i kjelleren eller på hytta.

TAR BORT FUKT: Fuktslukeren fra Henkel sørger for at fukten i rommet reduseres. Den kan settes på badet, i kjelleren eller på hytta.

Smarte løsninger

«Rubson Midi» fra Henkel er et effektivt hjelpemiddel mot fuktproblemer i større rom fra 20 kvadratmeter. Den egner seg derfor på hytta, på store bad eller i kjellere. Kemetyl har også en fuktsluker. Den heter «Torrbollen» og fungerer i vinterlukkede hytter, båter, bobiler og campingvogner hvor risikoen for fukt er høy. 

Dele på Pinterest SMART: Torrbollen Fuktsluker fra Kemetyl motvirker fukt, kondens, mugg og dårlig lukt.

SMART: Torrbollen Fuktsluker fra Kemetyl motvirker fukt, kondens, mugg og dårlig lukt.

Vanlig med vanndamp

I følge Henkel, viser undersøkelser at et gjennomsnittlig familiehjem produserer cirka 12 liter vanndamp hver dag. Det kommer gjerne fra vanlige gjøremål i huset, som bading, dusj, matlaging eller klesvask. Det er også verdt å merke seg at defekte tetninger og sprekker i huset bidrar til at fukt fra snø og regn kan trenge inn. 

Varer i måneder

Fuktslukeren fra Henkel har et kammer med plass til en stor sugetablett som løses opp ettersom fukten absorberes fra rommet. Etter cirka to til tre måneder vil tabletten være helt oppløst og byttes da ut med en ny tablett. Fukten samler seg i beholderen og tømmes ved behov. 

Dele på Pinterest TABLETT: Vannet samles opp i en beholder via en sugetablett.

TABLETT: Vannet samles opp i en beholder via en sugetablett.


Dele på Pinterest I VASKEN: Oppsamlet fukt tømmes enkelt helt uten å søle, takket være den praktiske helletuten på siden. Væskeindikatoren gir deg en rask oversikt over når det er på tide å tømme.

I VASKEN: Oppsamlet fukt tømmes enkelt helt uten å søle, takket være den praktiske helletuten på siden. Væskeindikatoren gir deg en rask oversikt over når det er på tide å tømme.

Mer informasjon:

Henkel

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]