Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Det gode terrasseliv er rett rundt hjørnet

Med en velholdt terrasse, utetepper og -tekstiler, levegg og grønne planter blir det hyggelig å oppholde seg på terrassen i sommer.

 • <b>NYT DAGENE:</b> Med en velholdt terrasse, gode tekstiler, grønne planter og en hyggelig sitteplass kommer du langt. Husveggen er malt i fargen Granbarr 091 fra Beckers.

  Foto: Beckers

 • <b>SØLVGRÅ:</b> Med terrassebehandling basert på kiselteknologi kan du få en naturlig og lekker sølvgrå terrasse. Her behandlet med Sioo:x.

  Foto: Sioo:x

 • <b>PLEIE:</b> Treterrassen trenger pleie og omsorg. Sørg for å gi den det, så holder den seg lenger.

  Foto: Flügger

 • <b>HYGGELIG:</b> Med puter og andre tekstiler blir terrassen mye hyggeligere å oppholde seg på. Her er tekstiler fra kolleksjonen Organics fra Borge.

  Foto: Borge

 • <b>UTETEKSTILER:</b> Det finnes mange tekstiler som er spesielt laget for å tåle utelivets mange påkjenninger. Du gjør lurt i å investere i noen slike. Her er tekstiler fra Tapethuset.

  Foto: Tapethuset

 • <b>UTETEPPER:</b> Det finnes egne tepper som er spesiallaget for å tåle alt det utsettes for utendørs. Dette er Benton fra InHouse.

  Foto: InHouse

Annonse
Annonse

Våren og sommeren er tiden for å nyte livet ute. Da gjelder det å ha en hyggelig uteplass du kan nyte den på. 

Ta vare på terrassegulvet

Kiselbasert terrassebehandling

SØLVGRÅ: Med terrassebehandling basert på kiselteknologi kan du få en naturlig og lekker sølvgrå terrasse. Her behandlet med Sioo:x.
(Sioo:x)

Noe av det viktigste for et hyggelig terrasseliv, er en velholdt terrasse. Beis, olje, kiselbehandling – det er flere alternativer for å ta vare på treplattingen. Hva du velger avhenger blant annet av hvilket uttrykk du ønsker og hvor mye vedlikehold du er villig til å legge i det. Men uansett behandling er det viktig at du holder terrassen ren og pen og vedlikeholder den når det trengs. Ta godt vare på den, så lever den lenger, og det blir hyggeligere å oppholde seg på terrassen.

LES OGSÅ: Vask og stell – slik blir terrassen sommerklar

Pynt opp med tekstiler

Tekstiler på terrassen

HYGGELIG: Med puter og andre tekstiler blir terrassen mye hyggeligere å oppholde seg på. Her er tekstiler fra kolleksjonen Organics fra Borge.
(Borge)

Det er både hyggeligere og mer behagelig – tekstiler gjør uteplassen mer personlig og mer hjemmekoselig. Det finnes egne utendørstekstiler som er laget for å tåle påkjenninger fra vær, vann og sol. Tekstilene har høy lysekthet, som gjør at de ikke falmer så fort. De er også ofte vannfaste, slik at vann og søl preller av, eller de tørker veldig raskt. Mange av tekstilene er også beskyttet mot salt, klor og muggsopp.

Har du derimot vanlige innendørstekstiler du ønsker å bruke ute, kan også disse sikres mot det norske været. Siden de ikke er laget spesielt for å være ute, må de beskyttes. Det gjør du ved å impregnere dem.

Kle terrassen med utetepper

Utetepper på terrassen

UTETEPPER: Det finnes egne tepper som er spesiallaget for å tåle alt det utsettes for utendørs. Dette er Benton fra InHouse.
(InHouse)

Tepper på terrassen er både pent og praktisk. Det luner helt klart, men det kan også gjøre at fliser ikke blir for varme for bare føtter. Du kan også bruke teppene til å samle utemøblene i en sone. Det finnes mange utetepper som tåler sollys og røft vær og som kan ligge ute hele året. Men rull det gjerne sammen når vinteren kommer – da lever det enda lengre.

Grønt er skjønt

Grønt hus

GRØNT: Med både grønne vegg og planter blir utelivet frodig. Huset er malt i fargen Granbarr 091 fra Beckers.
(Beckers)

Pynt opp terrassen med grønne planter og fargerike blomster. Noen få planter kan løfte helhetsinntrykket betraktelig og gjøre det mye triveligere å leve utelivet i vår og sommer.

Skjerm for vind og naboer

Vi vet at sommeren i Norge kan være preget av mye ustabilt vær, med litt yr og mye vind. For å holde vinden borte fra der du spiser grillmaten, er det lurt å sette opp en levegg. Leveggene både ser pene ut, rammer inn uteplassen til lune soner, stenger vinden ute og skjermer for innsyn fra nysgjerrige naboer.

Levegg fra Jabo

LEVEGG: Med en levegg kan du nyte sommermiddagene i lune omgivelser. Her er levegg fra JABO/IBG.
(JABO)

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Mer informasjon

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]