IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Bildeoppheng uten hull i veggen

Foto: Deco Systems

Bildeoppheng uten hull i veggen

Det er ikke nødvendig å lage veggen full av hull for å få kunsten på veggen. Det finnes systemer som lar deg henge opp og flytte rundt på det du vil uten at veggen tar skade.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Oppheng av kunst og andre gjenstander på veggen kan i blant by på hodebry; murvegger kan være vriene å bore i, og gipsvegger krever plugger for ikke å briste. Eller kanskje er du av typen som liker å bytte på litt hva du har fremme? Med opphengslister montert under taklisten kan bildene henge i tynne vaiere i stedet for direkte på vegg.

– Deco Rail er svært nyttig om man har murvegger eller ønsker å ha fleksibilitet til å flytte rundt på bildene uten å få veggen full av skjemmende hull, sier Olaf Rimstad hos Deco Systems, som fører produktene i Norge.

Systemet er en profilert taklist og opphengssystem i ett produkt. Først monteres skinnens til veggen, deretter festes ønsket taklist over. Vaierne kan flyttes bort over veggen etter behov, og krokene som fester bildet til vaieren kan heves og senkes etter eget ønske.

 

 

Mer informasjon

www.decosystems.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Bjørg Owren  | 
Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Bjørg Owren  | 
Denne fargen velger du på maling i 2022
Innendørs

Gult er fargen som har gått fra å være et lunt innslag på puter i sofaen, til å bli den nye store basisfargen til vegger og tak. I høst kjøper vi maling med varm farge for å få det...

Bjørg Owren  | 
Hardvoksolje – oljen som blir som en lakk
Innendørs

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate....

Chera Westman  | 
Godt følge til brunt
Innendørs

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Bjørg Owren  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.