Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Oppussingen er "nesten ferdig"!

Vi hører det stadig. Det er lagt ned ukevis med arbeid og titusener av kroner på å pusse opp rommet. Men kronen på verket gjenstår. Mange har vegring for å gå i gang med listverket.

 • Listverk i kunststoffmateriale blir nå stadig mer og mer populært i de norske hjem, men fortsatt er det ennå mange som ikke har oppdaget fordelene med disse produktene.

  Foto:

 • Listene finnes i alt fra

  Foto:

 • Fremstillingen av kunstlister er gjort med tanke på innemiljøet for å hindre utvikling av råte og sopp, som kan oppstå ved fuktighet. Listene er 100 prosent resirkulerbare og frie for giftige avgasser.

  Foto:

 • Listene gjør det enkelt for deg som vil leke hobbysnekker hjemme, ved å for eksempel pynte opp en kjedelig bokhylle.

  Foto:

 • Ordentlig listverk gjør mye for helheten.

  Foto:

 • En moderne variant.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Tilskjæring og eventuelt maling av trelister må gjøres nøyaktig for at resultatet skal bli pent. Velger du lister i kunststoff blir arbeidet vesentlig enklere og du kan være rimelig sikker på at resultatet blir tilfredsstillende.

Listverk i kunststoffmateriale blir nå stadig mer og mer populært i de norske hjem. Det er ennå mange som ikke har oppdaget fordelene med disse produktene.

Mange fordeler

Kunstlister produsert i polystyren eller polyuretan er lette å montere og frakte med seg fra butikken. De limes opp og skjøtes enklere enn trelister ettersom de er så fleksible at de tar opp ujevnheter i veggene. Listene leveres i faste lengder og skjøtene sparkles enkelt med en våtromssparkel slik at de ikke synes.

Du slipper

- problemene trelister representerer ved at de er et "levende" materiale, som varierer i kvalitet. Når du kjøper trelistene, inneholder de ofte relativt mye fukt og de bør akklimatiseres i romtemperatur før de monteres. Ved å benytte lister produsert i kunststoff vil du alltid kunne forholde deg til én kvalitet under hele prosjektet. Listene trenger altså ikke tilpasse seg inneklimaet og de trenger heller ikke å behandles med kvistlakk.

Enkel montering

Lister i polystyren eller polyuretan fra Deco monteres enkelt og effektivt med lim, i motsetning til trelister som normalt festes med spiker. Det innebærer at du også blir spart for arbeidet med å gå over spikerhull med sparkel i etterkant. Limet har en dobbelteffekt ved at det samtidig fuger overganger mellom list, og vegg og tak. Resultatet blir penere - uten sprekker langs kantene. Limet er akrylbasert og lett å fjerne dersom du søler.

Skal du liste et flislagt baderom, er det også fordelaktig med lister som limes, slik at du unngår boring i flisene og veggen og perforerer membranen.

Stort utvalg

Utvalget av lister i kunststoff er svært omfattende, slik at du kan skape ditt eget preg på interiøret og skape den atmosfære du ønsker - enten det dreier seg om den mest moderne design eller klassiske profiler, med eller uten stukkatur.

Fremstillingen av kunstlister er gjort med tanke på innemiljøet for å hindre utvikling av råte og sopp, som kan oppstå ved fuktighet. Listene er 100 prosent resirkulerbare og frie for giftige avgasser.

Oppdatert: 09.07.2013  

Mer informasjon

www.decosystems.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]