IFI logo
Se flere bilder
Einebær er Årets farge 2024 fra Happy Homes

Foto: Happy Homes

Einebær er Årets farge 2024 fra Happy Homes

Årets farge fra Happy Homes stemmes frem etter en landsdekkende konkurranse. I år er det grønnfargen Einebær som er valgt. Dette er en grønnfarge med gyllen tone som tar naturen inn i rommet.

Charlotte Holberg Sveinsen

Charlotte Holberg Sveinsen
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Einebær er en naturskjønn farge som skaper ro og balanse i hjemmet. Den inneholder en del gult, slik at den oppleves litt gyllen og varm. Fargen passer fint sammen med andre farger som beige, brun, varm grå, gule farger og røde nyanser. 

Einebær inneholder 40% sort og lite kulørstyrke, så den er ikke for mørk eller fargesterk. Den kan fint brukes på alle veggene i et rom, gjerne i taket også. Vil du ha flere farger i rommet, kan nabofargene gult eller blått tilsettes. Vil du heller ha en kontrast, bruk røde nyanser som vil fremheve det grønne.

Markedssjef i Happy Homes, Lene Kristine Åm, synes det er fint at grønt er tilbake som favoritt:

– Etter tre år med beigefarger, og før det blålige nyanser, er det fint å se at grønt er tilbake. Dette er en veldig allsidig farge som passer til alle de andre fargene i fargesirkelen. Den inneholder en del gult, slik at den glir godt inn i de fleste hjem med varme farger og eikeparkett. Naturens grønne nyanser i hjemmet blir aldri feil.

Se flere bilder
bad grønnfarge hvite fliser

Foto: Happy Homes

EINEBÆR: En grønnfarge som passer fint i de fleste rom.

Hvordan bestemmes årets farge fra Happy Homes?

Årets farge blir hos Happy Homes kåret gjennom en landsdekkende stor konkurranse, der det skal stemmes på den fargen man liker best. På den måten er det folket som bestemmer. Flere tusen har stemt i år og Einebær tok det lengste strået. I 2023 var det den rødlige brunfargen Fiken som gikk av med seieren.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.