Kategorier

Meny

Konto

Alt kan males - også postkassen

Riktignok er de fleste postkasser her i landet grønne, men det er ingen lov som forbyr en å velge mer dekorative løsninger. Spesielt etter noen års uteliv, kan det være hyggelig om postkassen får en makeover. Vår postkasse valgte vi å spraylakkere og dekorere.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Rengjøring

Som alltid begynner malejobben med rengjøring. En grundig vask av postkassen bør en uansett ta hver vår i forbindelse med at huset vaskes utvendig, men nå dreier det seg altså om oppussing, og da kan du tillate deg å bruke en effektiv kraftvask.

Dele på Pinterest Rengjøring

Pussing

Så går du over flatene med slipeklossen for å skape bedre feste for lakken. Det er viktig at alt pussestøvet blir grundig fjernet.

Dele på Pinterest Pussing

Lakkering

Spraylakkeringen kan med fordel foretas ute, men du bør likevel sørge for å begrense sølet ved hjelp av en pappkartong der du plasserer postkassen mens du sprayer på lakk. Husk at det fine lakkstøvet lett kan føres med vinden og grise til huset eller bilen. Spraylakken påføres i tynne strøk inntil den dekker godt. Sprayer du på for mye om gangen, får du lett sig.

Dele på Pinterest Lakkering

Dekor

Den personlige touchen lager vi for eksempel ved hjelp av sjablonger som klippes av kakeunderlag med blondemønster. Malen legges på postkassen, og malingen stoples på med en liten svamp.

Dele på Pinterest Dekor

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]