Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Utendørs

Alt kan males - også postkassen

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Riktignok er de fleste postkasser her i landet grønne, men det er ingen lov som forbyr en å velge mer dekorative løsninger. Spesielt etter noen års uteliv, kan det være hyggelig om postkassen får en makeover. Vår postkasse valgte vi å spraylakkere og dekorere.

Rengjøring

Rengjøring

Som alltid begynner malejobben med rengjøring. En grundig vask av postkassen bør en uansett ta hver vår i forbindelse med at huset vaskes utvendig, men nå dreier det seg altså om oppussing, og da kan du tillate deg å bruke en effektiv kraftvask.

Pussing

Pussing

Så går du over flatene med slipeklossen for å skape bedre feste for lakken. Det er viktig at alt pussestøvet blir grundig fjernet.

Lakkering

Lakkering

Spraylakkeringen kan med fordel foretas ute, men du bør likevel sørge for å begrense sølet ved hjelp av en pappkartong der du plasserer postkassen mens du sprayer på lakk. Husk at det fine lakkstøvet lett kan føres med vinden og grise til huset eller bilen. Spraylakken påføres i tynne strøk inntil den dekker godt. Sprayer du på for mye om gangen, får du lett sig.

Dekor

Dekor

Den personlige touchen lager vi for eksempel ved hjelp av sjablonger som klippes av kakeunderlag med blondemønster. Malen legges på postkassen, og malingen stoples på med en liten svamp.

Les også Vi maler krukker og kar til hagen

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Utendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
interiorkupp annons