Kategorier

Meny

Konto

Whiteboard-maling - for dere som liker å tegne og fortelle

Møterom, undervisningsrom, produksjonslokaler, kantiner; over alt finner du dem: Whiteboards. De vaskbare tavlene er også ypperlige når familien ønsker oversikt over en travel uke på kjøkkenveggen.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det passer ikke alltid like godt å skru opp store tavler på veggene. Dessuten kan det bli ganske dyrt. Inspirasjon Interiør anbefaler at man i stedet velger SmartWallpaint. Dette er en whiteboard-maling som er enkel å påføre, den medfører ingen ubehagelig lukt under påføring, og den kan påføres nesten hvilke interiørdetaljer som helst – ikke bare vegger.

Dele på Pinterest En søyle kan bli en nyttig tavle

En søyle kan bli en nyttig tavle

Prisvinner

SmartWallpaint ble kåret til European Office Product for 2014 på grunn av sin innovative teknologi. Med SmartWallpaint kan man lage whiteboard så å si av en hver tenkelig overflate. Kun ett strøk med denne to-komponentmalingen gjør overflaten om til en skrivbar og «avtørkbar» overflate. Du kan velge mellom hvit eller klar maling. På sugende overflater kreves en egen grunning. På harde overflater holder det med ett dekkende strøk. SmartWallpaint er en to-komponent, vannløst maling, helt uten VOC.

Dele på Pinterest SmartWallpaint er en praktisk og miljøvennlig løsning

SmartWallpaint er en praktisk og miljøvennlig løsning

Mer informasjon

www.inspirasjon.as 

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]