IFI logo
Se flere bilder
Vinyl til fire rom

Foto: Produsent

Vinyl til fire rom

Vinyl er det anvendelige gulvbelegg - med sine flerfoldige kvaliteter og mange mønstre kan de brukes i mange forskjellige rom; her viser vi fire av dem.

Tor Henning Støldal

Tor Henning Støldal
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vinyl gulvbelegg har vært på markedet i et halvt århundre og har utviklet seg mye de senere år - ikke minst har bedret kvalitetet gjort det stadig med slitesterkt og rennholdsvennlig, takket være et ytre slitesjikt.

Vi går etter farger og mønstre, noe som gjør at diverse rom kan se helt forskjellige ut. Vinylbelegg er en imitasjon i pvc som gjør at man produserer gulv som nærmest er eksakt lik et tregulv, et keramisk gulv eller de nå mer fargesterke mønstervarianter.

Vinyl er slitesterkt og det påstås gjerne at man blir lei og skifter gulv før det blir slitt (15 års garanti på de rette kvaliteter). Det er ett spesielt hensyn å ta, nemlig at på badet må man benytte en våtromsvinyl på grunn av vann og fukt; den kan eventuelt også brukes på kjøkkenrom.

Disse fører produktene
  • Gerflor tlf 64 95 60 70
Huskelisten din
Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Slik rengjør du laminatgulvet
Gjør det selv

Slik rengjør du laminatgulvet

Folkefavoritten på norske gulv er enkle å holde rene. Bare du ikke går i såpefella. − Hva du enn gjør, ALDRI bruk grønnsåpe, sier teknisk sjef og gulvekspert, Leif Johansen.

Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.