Kategorier

Meny

Konto

Vil en teppeløper skade trappen?

Jeg har en malt trapp som er ganske glatt. Med små barn i hus er dette skummelt, og jeg lurer på om det går an å feste en teppeløper til trappen på en måte som ikke vil ødelegge den, slik at trappen er like fin om jeg tar det bort når barna er store?

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Vil en teppeløper skade trappen?

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om dere bor med en glatt trapp er det absolutt en god idé å sklisikre den.

Dessverre er det sannsynligvis ikke mulig å feste et teppe forsvarlig i trappen i uten å risikere at man får merker når teppet fjernes igjen, fordi det brukes sterke midler for å få teppet til å sitte ordentlig.

- Det er svært viktig at teppene sitter helt fast, ellers er de jo direkte farlige, sier Bjørn Wibe hos Teppeabo.

I følge Wibe festes løpere med jernstenger, og disse vil lage skruehull når stengene fjernes. På noen trapper må løperne også festes med lim. Den typen lim som brukes til å feste ulike teppetyper i trapp er så sterkt at man høyst sannsynlig vil få problemer med å fjerne den igjen når den har stått på noen år.

Men selv om du vil få noen skader og en liten jobb med å pynte på trappen når teppet skal bort, vil vi anbefale at du gjør noe for å sklisikre den. Det skjer mange skader som følge av glatte trapper – både for barn og voksne, og tepper er en god løsning for å gjøre trappen tryggere.

 

 

 

 

 

Mer informasjon

www.teppeabo.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]