IFI logo
Se flere bilder
Trygt lim til juleverkstedet

Foto: Chera Westman/ifi.no

Trygt lim til juleverkstedet

Når barna skal i gang med å lage julekort, pynt og dekorasjoner til å henge i juletreet, blir det gjerne lim både litt her og der på hender, klær og møbler. Bruk gjerne et lim som kan vaskes vekk!

Chera Westman

Chera Westman
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse
MaisonObjet annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå slipper foreldre, lærere og barnehagepersonale å passe på at barna ikke søler med limet under juleverkstedet.

Pritt Hobbylim og Skolelim kan enkelt vaskes vekk fra klær og møbler – det går bort med vann som ikke er varmere enn 200°C!

I tillegg er limene helt trygt å bruke fordi de ikke inneholder noen skadelige stoffer og løsemidler.

Mange bruksområder

- Limet er faktisk sertifisert i henhold til EN71, en europeisk standard som spesifiserer sikkerhetskrav for leker, og alle leker solgt innen EU og EØS-området må følge disse spesifikasjonene, forteller Veronika Henriksen, salgs- og markedsassistent i Henkel Norge.

Hobbylimet som er i en rød flaske, brukes til papir, papp, stoff og tekstiler samt tre og enkelte plaster. Skolelimet brukes til å lime papir, papp, kork og isopor. Når det tørker blir limet transparent, noe som også indikeres av at flasken er hvit.

Enkle å bruke

- Begge flaskene er enkle å bruke for barn, siden de er myke og har en kork som barnet selv kan åpne. Du kan også velge mellom bred eller nøyaktig påføring av limet. Enkel håndtering er viktig egenskap når barn skal bruke limet, sier Veronika Henriksen.

Andre gode lim til barn- og voksnes kreative prosjekter er Pritt limstift, som brukes til papir, papp og fotografier, samt Power Pritt som er et universallim i en limstift, og som limer tre, lær, papp, kartong med mer.

 

 

For mer informasjon:

Henkel

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.