Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Trygt lim til juleverkstedet

Nå er det tid for juleverksted! Bruk et lim som kan vaskes vekk, så unngår du flekker på klærne!   Chera Westman/ifi.no
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Når barna skal i gang med å lage julekort, pynt og dekorasjoner til å henge i juletreet, blir det gjerne lim både litt her og der på hender, klær og møbler. Bruk gjerne et lim som kan vaskes vekk!

Nå slipper foreldre, lærere og barnehagepersonale å passe på at barna ikke søler med limet under juleverkstedet.

Pritt Hobbylim og Skolelim kan enkelt vaskes vekk fra klær og møbler – det går bort med vann som ikke er varmere enn 200°C!

I tillegg er limene helt trygt å bruke fordi de ikke inneholder noen skadelige stoffer og løsemidler.

Mange bruksområder

- Limet er faktisk sertifisert i henhold til EN71, en europeisk standard som spesifiserer sikkerhetskrav for leker, og alle leker solgt innen EU og EØS-området må følge disse spesifikasjonene, forteller Veronika Henriksen, salgs- og markedsassistent i Henkel Norge.

Hobbylimet som er i en rød flaske, brukes til papir, papp, stoff og tekstiler samt tre og enkelte plaster. Skolelimet brukes til å lime papir, papp, kork og isopor. Når det tørker blir limet transparent, noe som også indikeres av at flasken er hvit.

Enkle å bruke

- Begge flaskene er enkle å bruke for barn, siden de er myke og har en kork som barnet selv kan åpne. Du kan også velge mellom bred eller nøyaktig påføring av limet. Enkel håndtering er viktig egenskap når barn skal bruke limet, sier Veronika Henriksen.

Andre gode lim til barn- og voksnes kreative prosjekter er Pritt limstift, som brukes til papir, papp og fotografier, samt Power Pritt som er et universallim i en limstift, og som limer tre, lær, papp, kartong med mer.

 

 

For mer informasjon

Henkel

Les også Velg riktig maskeringstape

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
interiorkupp annons