Kategorier
Meny
Konto
Annonse

Trygt lim til juleverkstedet

cloud_download
fullscreen
 • Trygt lim til juleverkstedet

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • Trygt lim til juleverkstedet

  Foto:

 • Trygt lim til juleverkstedet

  Foto:

 • Trygt lim til juleverkstedet

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Når barna skal i gang med å lage julekort, pynt og dekorasjoner til å henge i juletreet, blir det gjerne lim både litt her og der på hender, klær og møbler. Bruk gjerne et lim som kan vaskes vekk!

Annonse

Nå slipper foreldre, lærere og barnehagepersonale å passe på at barna ikke søler med limet under juleverkstedet.

Pritt Hobbylim og Skolelim kan enkelt vaskes vekk fra klær og møbler – det går bort med vann som ikke er varmere enn 200°C!

I tillegg er limene helt trygt å bruke fordi de ikke inneholder noen skadelige stoffer og løsemidler.

Mange bruksområder

- Limet er faktisk sertifisert i henhold til EN71, en europeisk standard som spesifiserer sikkerhetskrav for leker, og alle leker solgt innen EU og EØS-området må følge disse spesifikasjonene, forteller Veronika Henriksen, salgs- og markedsassistent i Henkel Norge.

Hobbylimet som er i en rød flaske, brukes til papir, papp, stoff og tekstiler samt tre og enkelte plaster. Skolelimet brukes til å lime papir, papp, kork og isopor. Når det tørker blir limet transparent, noe som også indikeres av at flasken er hvit.

Enkle å bruke

- Begge flaskene er enkle å bruke for barn, siden de er myke og har en kork som barnet selv kan åpne. Du kan også velge mellom bred eller nøyaktig påføring av limet. Enkel håndtering er viktig egenskap når barn skal bruke limet, sier Veronika Henriksen.

Andre gode lim til barn- og voksnes kreative prosjekter er Pritt limstift, som brukes til papir, papp og fotografier, samt Power Pritt som er et universallim i en limstift, og som limer tre, lær, papp, kartong med mer.

 

 

Mer informasjon

For mer informasjon:

Henkel

keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse

Siste artikler

Annonse
[Some text some message]