Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Trivsel hos Klinikk Trondheim

Den gamle jernbanestasjonen på Fosenkaia i Trondheim har fått en solid ansiktsløftning. Det har Klinikk Trondheim sørget for.

cloud_download
fullscreen
 • Klinikk Trondheim

  Foto:

 • <b>KUN DET BESTE:</b> I operasjonssalene ligger det ledende vinyl fra DLW. – Vi skal kun ha det beste, sier klinikksjefen.

  Foto:

 • <b>TRYGGE ROM:</b> Hos Klinikk Trondheim møter pasientene lune og behagelige omgivelser. – Vi vil at folk skal føle seg trygge og velkomne,
sier daglig leder Audhild Aksnes Evjen.

  Foto:

 • <b>SPILL I GULVET:</b> Bolon-flisene er lagt i et vingeformat på gulvet. – Det gir et veldig fint spill i rommet, sier klinikksjefen.

  Foto:

 • <b>KOSELIG KORRIDOR:</b> I gangene hos Klinikk Trondheim skal det være hyggelig å gå. – Dette er byens fineste klinikk, sier Audhild Aksnes Evjen. Hun er spesielt fornøyd med Tres Tintas-tapetet på veggen som er levert av Tapethuset.

  Foto:

 • <b>VENTEROMMET:</b> Klinikk Trondheim tilbyr plastisk og kosmetisk kirurgi. Venterommet i klinikken gir lokalene et seriøst og ordentlig preg.

  Foto:

Annonse
Annonse
Bolon-fliser Klinikk Trondheim

SPILL I GULVET: Bolon-flisene er lagt i et vingeformat på gulvet. – Det gir et veldig fint spill i rommet, sier klinikksjefen.

Spesialistene på plastisk kirurgi og kosmetiske operasjoner har flyttet inn i helt nye lokaler, og er i full gang med å ta imot pasienter som vil ordne på mage, bryst eller ansikt. Her møter pasientene en klinikk som har satset på lune og behagelige omgivelser, langt unna det vi vanligvis forbinder med en helseinstitusjon.

Senker skuldrene

Blått kjøkken Klinikk Trondheim

FORNØYD MED FARGENE: Klinikken har valgt en grønnblå stil. Den oppleves som vakker og ren og kler rommene godt. Også på kjøkkenet.

Malermester Talseth og Husby og interiørarkitekt Marit Lervik har tryllet frem lokaler som senker skuldre både hos ansatte og pasienter.

− Ja, dette er blitt byens fineste klinikk. Vi har valgt å utforme klinikken slik at trivsel og trygghet står i sentrum, sier daglig leder Audhild Aksnes Evjen.

Hun holder orden på 570 kvadratmeter med resepsjon, venterom, kontorer og operasjonsstuer. I operasjonssalene har de valgt ledende vinyl fra DLW.

− For oss er kun det beste godt nok. Derfor har vi valgt vinyl fra DLW i kontordelen også. Bolon-flisene i venterommet er lagt i et vingeformat. Det gir et veldig fint spill i rommet, og et «vintage»-aktig uttrykk, sier hun.

Klinikksjefen er spesielt fornøyd med valget av farger i de nye lokalene.

− Vi har valgt en grønnblå stil. Jeg mener den oppleves som vakker og ren. Fargen går igjen i alt fra
logo til gardiner, sier hun.

LES OGSÅ: Årets farge 2018 skal gi oss ro

Tapet som preger

Tres Tintas-tapet

KOSELIG KORRIDOR: I gangene hos Klinikk Trondheim skal det være hyggelig å gå. – Dette er byens fineste klinikk, sier Audhild Aksnes Evjen. Hun er spesielt fornøyd med Tres Tintas-tapetet på veggen som er levert av Tapethuset.

Lars Erik Saltrø fra Talseth og Husby forteller at lokalene tidligere ble brukt av et datafirma, og besto for det meste av åpne løsninger.

− Vi måtte gjøre en total forandring i hele lokalet. Nå fremstår rommene som moderne og trivelige. Ikke minst tapetet gjør mye, sier han og peker på Tres Tintas-tapetet levert av Tapethuset.

− Det er en fryd å se på, sier han.

Det er Audhild Aksnes Evjen helt enig i.

− Det er som å studere et maleri. Jeg oppdager stadig nye detaljer, sier hun.

Tar naturen inn

Vinyl på kontoret

VINYL PÅ KONTORET: I klinikkens kontorer er det også lagt vinyl på gulvene.

− Vi synes også det var viktig med en naturlig stil. Derfor ser du at ekte treverk går igjen flere steder her inne. Fargepaletten er gjennomgående basert på fargene i naturen vi ser rett utenfor: sjø, himmel og fjell. Jeg vil si at stemningen og utrykket i alle rom har blitt slik vi drømte om, sier hun.

Oppdatert: 17.12.2019  

Klinikk Trondheim:

Klinikk Trondheim-2017-KristianOwren-1

Sted: Fosenkaia i Trondheim
Areal: 570 kvadratmeter med resepsjon, venterom, kontorer og operasjonsstuer.
Vegger: Tres-Tintas tapet levert av Tapethuset. Maling levert av Nordsjö.
Gulv: Bolon-fliser levert av Nordby Gulv, ledende vinyl og vinyl levert av DLW.

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]