Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Trepanel uten kvistgjennomslag

Nå kan du endelig få kjøpt heltre panel som du slipper å behandle med kvistlakk, du slipper å grunne og du slipper å male. Dette er bare ett av flere interessante produkter Södra Interiör presenterer nå i høst.

cloud_download
fullscreen
  • Trepanel uten kvistgjennomslag

    Foto: Södra Interiör AS

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Lett å montere

Ikke bare kan du få ferdigmalt panel med garanti mot kvistgjennomslag, de nye panelbordene gir deg også muligheten til skjult innfesting. Materialene leveres ferdig nedtørket og de er tilpasset nordisk klima med minimalt behov for akklimatisering.

Panelplater

En annen spennende nyhet er panelplater i heltre. Endelig er det utviklet et plateprodukt i heltre som kan utfordre MDF panelene. Håndverkere har i lang tid etterlyst produkter som er både bedre å arbeide med og ikke minst gir et bedre inneklima og arbeidsmiljø enn MDF. Trelags platepaneler i heltre, får du i profilene Skygge Skrå og Perlestaff i hvitvokset utførelse, noe som gir deg heltreets eksklusivitet, samtidig som det er et stabilt og lettmontert produkt. Også dette produktet har løsning for skjult innfesting uten synlige skruer eller spiker.

Klikk-lister

Klikk-listing er en helt ny og revolusjonerende måte å montere listverk på. Helt spikerfritt og uten behov for sparkling og maling etter montering. Dette listverksproduktet er noe av det mest spennende vi har sett innenfor produktgruppen listverk på mange år.

 

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]