IFI logo
Se flere bilder
Trepanel uten kvistgjennomslag

Foto: Södra Interiör AS

Trepanel uten kvistgjennomslag

Nå kan du endelig få kjøpt heltre panel som du slipper å behandle med kvistlakk, du slipper å grunne og du slipper å male. Dette er bare ett av flere interessante produkter Södra Interiör presenterer nå i høst.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lett å montere

Ikke bare kan du få ferdigmalt panel med garanti mot kvistgjennomslag, de nye panelbordene gir deg også muligheten til skjult innfesting. Materialene leveres ferdig nedtørket og de er tilpasset nordisk klima med minimalt behov for akklimatisering.

Panelplater

En annen spennende nyhet er panelplater i heltre. Endelig er det utviklet et plateprodukt i heltre som kan utfordre MDF panelene. Håndverkere har i lang tid etterlyst produkter som er både bedre å arbeide med og ikke minst gir et bedre inneklima og arbeidsmiljø enn MDF. Trelags platepaneler i heltre, får du i profilene Skygge Skrå og Perlestaff i hvitvokset utførelse, noe som gir deg heltreets eksklusivitet, samtidig som det er et stabilt og lettmontert produkt. Også dette produktet har løsning for skjult innfesting uten synlige skruer eller spiker.

Klikk-lister

Klikk-listing er en helt ny og revolusjonerende måte å montere listverk på. Helt spikerfritt og uten behov for sparkling og maling etter montering. Dette listverksproduktet er noe av det mest spennende vi har sett innenfor produktgruppen listverk på mange år.

 

Se mer her:

Södra Interiör

Trykk her for å lese deres inspirasjonsmagasin

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.